Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Σύνταγμα: Άνδρας έπεσε στο κενό από κτήριο στην οδό Απόλλωνος! Πληροφορίες ότι δεν έχει τις αισθήσεις του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτελούσε εργασίες στο κτήριο

1 Νοεμβρίου 2022 13:37
Σοκ στο Σύνταγμα: Άνδρας έπεσε στο κενό από κτήριο στην οδό Απόλλωνος! Πληροφορίες ότι δεν έχει τις αισθήσεις του
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άτομο έπεσε από κτήριο στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στην οδό Απόλλωνος, ενώ το άτομο φέρεται να μην έχει τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία η οποία έχει αποκλείσει τον δρόμο.

Παράλληλα, δείτε εδώ τις δραματικές στιγμές που οι διασώστες μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 47χρονης στο ασθενοφόρο, μετά την πτώση βράχου στο κατάλυμα που έμενε με την οικογένειά της στην Ιεράπετρα.

Πτώση ατόμου απο κτήριο στο Σύνταγμα
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Ο πατέρας διοργάνωνανε πάρτυ στα οποία βίαζε τον ανήλικο γιο του & η μητέρα ήταν μπροστά!» - Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις (Video)

Φρίκη στα Πετράλωνα: Μια νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού παιδιών ήρθε στο φως μετά από μήνυση που έκαναν ένα 17χρονο αγόρι και η 22χρονη αδερφή του κατά των γονιών τους. Τα όσα αποκαλύπτουν τα παιδιά προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό.

Οι καταγγελίες για τους βιασμούς έγιναν το 2017 από το αγόρι στην Εισαγγελία Ανήλικων, με τα παιδιά να αποκαλύπτουν τον εφιάλτη σε κάποιον που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Η υπόθεση επανήλθε στη δημοσιότητα μετά την νέα μήνυση που έχουν υποβάλει τα δύο αδέρφια.

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα, είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί.»

Η κυρία Πλαστήρα αποκάλυψε ότι υπάρχει και ένα τρίτο παιδί μικρότερο από τα δύο που έκαναν την καταγγελία, ενώ είπε ότι τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «αρκετούς ανθρώπους από το περιβάλλον του πατέρα. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα. Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της».

«Είναι οικογένεια της διπλανής πόρτας, δεν έχει κανένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την κυρία Πλαστήρα, ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «το αγόρι, το οποίο ήταν και το πρώτο που εξομολογήθηκε τι περνούσε στα χέρια του πατέρα του μιλώντας σε κάποιο κύριο που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά και στις καταθέσεις του είπε, επίσης, ότι δεχόταν απειλές από τη μητέρα για να σταματήσει τις καταγγελίες».

Παράλληλα, ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είπε ότι η μητέρα καθόταν και παρακολουθούσε τους βιασμούς.

Ανέφερε, επίσης, ότι αριθμητικά τα περισσότερα σεξουαλικά εγκλήματα στην Ελλάδα γίνονται από τους ίδιους τους γονείς στα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών, ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια, το 2012, όταν το μικρότερο παιδί ήταν μόλις επτά ετών. Το τρίτο παιδί, μένει ακόμα με τη μητέρα, ενώ ο πατέρας έχει φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με την κα Πλαστήρα, «τα παιδιά έχουν καταγγείλει ότι κάποιες πράξεις έχουν βιντεοσκοπηθεί, ειδικά κατά τη διάρκεια βιασμού του ο ανήλικος είχε παρατηρήσει πολλές φορές ανθρώπους να τραβούν βίντεο»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share