Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρίκη στα Πετράλωνα: «Με βίαζε ο πατέρας μου και 17 ακόμη φίλοι του» - Αδέλφια κατήγγειλαν τους γονείς τους! (Video)

Το τρομακτικό μυστικό που αποκάλυψε ο 7χρονος στον εκπαιδευτικό

1 Νοεμβρίου 2022 08:10
Φρίκη στα Πετράλωνα: «Με βίαζε ο πατέρας μου και 17 ακόμη φίλοι του» - Αδέλφια κατήγγειλαν τους γονείς τους! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη το γεγονός ότι δύο παιδιά από τα Πετράλωνα, ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 22 ετών, κατήγγειλαν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, κάνοντάς τους μήνυση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μία δεκαετία και αφορά έναν έφηβο 17 ετών και μία κοπέλα 22 ετών, που κατήγγειλαν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Η καταγγελία αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκαν από τον πατέρα τους και στη συγκάλυψη από μέρους της μητέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Τα αδέλφια είχαν υποβάλει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Ο πατέρας, πέρα από το ότι φέρεται να ασελγούσε και να βίαζε τα παιδιά του, τα προωθούσε και σε φίλους του. Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.

Ο πατέρας βίαζε τα παιδιά και η μητέρα έκανε τα «στραβά μάτια»

Εάν οι σοκαριστικές καταγγελίες των δύο παιδιών κατά των γονιών τους επιβεβαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα.

Τα δύο αδέρφια, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους, που άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις βάρβαρες συνθήκες που υπήρχαν στο σπίτι.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο πατέρας όχι μόνο ασελγούσε και βίαζε τα παιδιά του αλλά και τα προωθούσε σε φίλους της οικογένειας.

«Με βίαζε ο πατέρας μου, ο θείος μου και 17 ακόμη φίλοι του»

«Έχω βιώσει την σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, από το θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς που συμμετείχαν σε όργια τα οποία ο ίδιος ο 'πατέρας' μου διοργάνωνε και στα οποία αφού με βίαζε πρώτα αυτός, εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες σε αυτά…», αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας, που έφερε στο φως ο ΑΝΤ1.

Το τρομακτικό μυστικό που αποκάλυψε ο 7χρονος στον εκπαιδευτικό

Σε μια γειτονιά στα Πετράλωνα, οι κάτοικοι είχαν παρατηρήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου τότε παιδιού που έδειχνε φοβισμένο. Ο πατέρας του διατηρούσε κατάστημα στη περιοχή. Η εξομολόγηση του 7χρονου τότε, σε έναν εκπαιδευτικό σε καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία των αποκαλύψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να του κάνει δωρεάν μαθήματα και εκείνη απάντησε θετικά. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις «συνήθειες» στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.

Από εκείνο το σημείο αρχίζουν να αποκαλύπτονται οι ίδιες πρακτικές ασέλγειας και για την κοπέλα που τότε ήταν 11 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησαν επισκέψεις κοινωνικών υπηρεσιών οι οποίες ήταν γνωστές από πριν στη μητέρα, καταγγελίες στην αστυνομία, ωστόσο τίποτε από όλα αυτά δεν στάθηκε δυνατό να φέρει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς πήραν διαζύγιο, το αγόρι φιλοξενείται μέχρι και σήμερα από τον εκπαιδευτικό, η ενήλικη πλέον κόρη ζει μόνη της στην περιφέρεια και το τρίτο παιδί της οικογένειας, που είναι ανήλικο, ζει με τη μητέρα. Τα δύο από τα τρία παιδιά, μηνύουν τη μητέρα τους, ενώ εκκρεμεί η δικογραφία κατά του πατέρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share