Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: "Βόμβα"! Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που φέρεται να συνομιλούσε με την ανήλικη (Video)

Τι ανέφερε ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος στο "Καλημέρα Ελλάδα"

1 Νοεμβρίου 2022 09:51
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του κόμματος που είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη από τον Κολωνό μέσω της πλατφόρμας Blindchat, που βιάστηκε κατ' εξακολούθηση και εκπορνεύτηκε.

"Για να μην υπάρχει καμία σκιά, τον έχουμε θέσει εκτός κόμματος". Αυτό δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος, σχετικά με το μέλος του κόμματος που φέρεται να συνομιλούσε με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από νησί, που φέρεται να συγκαταλέγεται στους πάνω από 200 άνδρες που είχαν συνομιλίες με το προφίλ της ανήλικης στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης στο “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1, ο κ. Σπυρόπουλος, "δεν είχαμε κανένα επίσημο στοιχείο από την έρευνα. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες, που τις διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα".

“Η υπόθεση πρέπει να καθαρίσει” πρόσθεσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Η είδηση πως ακόμα ένα πολιτικό στέλεχος φέρεται να μιλούσε στο blindchat με το προφίλ της ανήλικης προκαλεί ανατριχίλα, καθώς έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη διαγραφή μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για τον ίδιο λόγο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share