Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια - «Καμία ανοχή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος

29 Οκτωβρίου 2022 18:47
ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια - «Καμία ανοχή»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διέγραψε μέλος του που ταυτοποιήθηκε πως επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια. «Καμία ανοχή», τονίζει.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζουν τα στοιχεία για την Ελλάδα: 4.500 βιασμοί εκ των οποίων καταδικάζονται μόνο οι 10

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως μετά από επίσημη επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ενημέρωση πως μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα της υπόθεσης μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό, προχώρησε σε άμεση διαγραφή.

«Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια - «Καμία ανοχή»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

»Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι "αποκαλύψεων" και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

»Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

»Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Πολιτικό στέλεχος είχε συνομιλήσει με την ανήλικη

Μία αποκάλυψη «βόμβα» έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Δείτε επίσης: Σούσουρο στις φυλακές: Αλλάζουν κελί τον Ηλία Μίχο λόγω συμπεριφοράς - Πήγε στην φυλακή με 3.000 ευρώ στην τσέπη!

«Οι αρχές Ζήνα διερευνούν, δεν τα ερευνούμε εμείς έτσι. Υπάρχει λοιπόν αυτή η πληροφορία ότι διερευνούν ένα πολιτικό στέλεχος, πολιτικό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη μέχρι εκεί αυτό μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή», είπε η Ρία Τσοχαντάρη.

Φέρεται να έχει μιλήσει με το κοριτσάκι μέσα από αυτή την εφαρμογή που μιλούσε και με άλλους άντρες και πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και πολιτικό πρόσωπο της αντιπολίτευσης της κεντρικής σκηνής.

Αν βρέθηκε ή όχι με το κοριτσάκι οι αρχές θα δώσουν την απάντηση τις επόμενες ημέρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share