Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στις φυλακές Νεάπολης μετά την προφυλάκισή της η 38χρονη - Τι υποστήριξε στην απολογία της (Video)

Θα κρατηθεί με άλλες τρεις κρατούμενες

31 Οκτωβρίου 2022 13:43
Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στις φυλακές Νεάπολης μετά την προφυλάκισή της η 38χρονη - Τι υποστήριξε στην απολογία της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στις φυλακές Νεάπολης στο Λασίθι αναμένεται να μεταφερθεί η 38χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου συζύγου της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αν και υπήρξαν προβληματισμοί για το αν θα έπρεπε να μεταφερθεί στη συγκεκριμένη φυλακή λόγω της εντοπιότητας και για τον φόβο κάποιας πράξης αντεκδίκησης, τελικά αποφασίστηκε ότι δεν συντρέχει λόγος μεταφοράς της 38χρονης σε άλλη φυλακή. Η 38χρονη αναμένεται να κρατηθεί σε κελί με άλλες τρεις κρατούμενες.

Τι υποστήριξε στην απολογία της

Η 38χρονη, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, υποστήριξε ότι είναι μία γυναίκα που είχε κακοποιηθεί από το 36χρονο θύμα, προσθέτοντας ότι και εκείνο το βράδυ δεχθηκε ακόμη μία κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο. Ανέφερε, επίσης, ότι ήταν φοβισμένη και γι' αυτόν τον λόγο δεν παραδόθηκε αμέσως στις Αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της 38χρονης, Απόστολος Λύτρας και Μανώλης Δρακωνάκης, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η πελάτισσά τους στην απολογία της απέρριψε τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης ακόμη μίας γυναίκας που εμπλέκεται στην υπόθεση, σημειώνοντας πως μετά την επίθεση με το υγρό, που είπε ότι ήταν καθαριστικό και το είχε προμηθευτεί από το διαδίκτυο, η ίδια έφυγε με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μετά χρησιμοποίησε ταξί.

«Στην απολογία της δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share