Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Στην φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Δεν έπεισε με την απολογία της

29 Οκτωβρίου 2022 12:22
Ηράκλειο: Στην φυλακή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, με την 38χρονη να προφυλακίζεται μετά την απολογία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, η 38χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα και πλέον παίρνει τον δρόμο για τις γυναικείες φυλακές.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 29 Οκτωβρίου, η 38χρονη, που δελέασε με συγκεκριμένο τρόπο τον 36χρονο για να τον παγιδεύσει, μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο γραφείο της γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου. Το ίδιο είχε γίνει και την περασμένη Τετάρτη (26/10) όταν ο Εισαγγελέας της είχε ασκήσει ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα και τον λαιμό, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Η ιστορία πίσω από την επίθεση

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής όταν το εν διαστάσει ζευγάρι έδωσε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Εκεί η γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του 36χρονου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι, ενώ έχει υποστεί και εγκαύματα στο πρόσωπο.

Το θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές καθώς είχε διαπράξει σειρά ένοπλων ληστειών το 2015 και μάλθστα είχε πραγματοποιήσει μια εισβολή σε ξενοδοχείο στην Κρήτη την ώρα που γινόταν ένα πάρτι λυκείου. Έμεινε επτά χρόνια στη φυλακή.

Στην υπόθεση εξετάζονται δύο εκδοχές: Η μία έχει να κάνει με τη γυναίκα που τον εκδικήθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες. Η δεύτερη, την οποία έδωσε η ίδια η 38χρονη, η οποία αναμένεται εντός της ημέρας να παραδοθεί αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο, το θύμα την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και τη χτυπούσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share