Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: 24χρονη πήδηξε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου

Είναι η τρίτη φορά που η 24χρονη προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της

27 Οκτωβρίου 2022 16:08
Πανικός στη Θεσσαλονίκη: 24χρονη πήδηξε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου
Πηγή: thestival.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 24χρονη κοπέλα, η οποία πήδηξε από μπαλκόνι διαμερίσματος δεύτερου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αγίου Στεφάνου 29, στη Νεάπολη, στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 3:00 το μεσημέρι.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεαρός απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου - Κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διάσωσή του

Aμέσως έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο, η οποία φέρει πολλαπλές κακώσεις.

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: 24χρονη πήδηξε από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι είναι η τρίτη φορά που η 24χρονη, με καταγωγή από την Τουρκία, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ πριν από δύο ημέρες έλαβε εξιτήριο από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης: 40χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει στα Καμίνια

Να αυτοκτονήσει απειλεί ένας 40χρονος άνδρας στα Καμίνια Ηρακλείου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές αρχές που απο την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας, βρίσκεται στην ταράτσα από όπου απειλεί να πέσει και φέρεται να κρατάει επικίνδυνο αντικείμενο. Ενώ, πριν από λίγο μία γυναίκα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share