Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεαρός απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου - Κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διάσωσή του

Απίστευτες εικόνες είδαν για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας

3 Οκτωβρίου 2022 22:15
Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Νεαρός απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι ξενοδοχείου - Κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τη διάσωσή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θρίλερ σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας νεαρός απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το STAR ο νεαρός βρισκόταν έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού για περίπου 2 ώρες. Στο σημείο είχε φτάσει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να μπει στο εσωτερικό του μπαλκονιού.

Ενώ ο διαπραγματευτής μιλούσε στον 33χρονο ο οποίος ήταν ανένδοτος, μια άλλη ομάδα της αστυνομίας κινήθηκε αθόρυβα και από το διπλανό μπαλκόνι του δωματίου πήδηξε στο μπαλκόνι του νεαρού και τον ακινητοποίησαν.

κεντρο-τησ-αθηνασ-ανδρασ-σε-μπαλκονι-ξενοδοχειου-3-10

Θρίλερ στην Ευρυτανία: «Η μητέρα του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πριν την εξαφάνισή της!» - Σοκάρει ο γιος της 48χρονης αγνοούμενης (Video)

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης που αγνοείται για 8η ημέρα στην Ευρυτανία.

Σήμερα (30/9) αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες με τα σόναρ στην τεχνητή λίμνη για τη σορό της γυναίκας. Ο γιος της Ευρυδίκης αποκάλυψε πως περίπου δύο εβδομάδες πριν την εξαφάνιση η Ευρυδίκη είχε βρεθεί σε άλλη γέφυρα και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Τότε, ο ίδιος ήταν που την είχε σταματήσει.

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης: Τι συνέβη πριν εξαφανιστεί - «Τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες» (video)

Όλο και σοβαρότερες διαστάσεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία. Η δικηγόρος της, η οποία ήταν και ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε τελευταία φορά πριν χαθούν τα ίχνη της, αποκάλυψε όσα συζήτησαν αλλά και τι την προέτρεψε να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Τα ίχνη της 48χρονης έχουν εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη. Οι Αρχές εντόπισαν το αυτοκίνητό της στη γέφυρα της Τατάρνας και μέσα σε αυτό βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο και ένα πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, φέρεται να αναφέρει: «Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε».

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της Ευρυδίκης στη λίμνη των Κρεμαστών, όπως μεταδίδει το Star.

Είχε νοσηλευτεί λόγω ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της 48χρονης, Βαλεντίνη Μέτου, δίνει νέα τροπή στο θρίλερ. Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την περασμένη εβδομάδα της τηλεφώνησε η 48χρονη μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της.

«Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου», δήλωσε η δικηγόρος.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και επειδή λιποθύμησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share