Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Καρπενήσι: Άκαρπες οι προσπάθειες του drone, δεν βρήκε ίχνη της 48χρονης - Τα σενάρια που εξετάζονται και οι σκέψεις να μπουν στις έρευνες κυνηγοί (video)

Έντονος ο προβληματισμός των Αρχών

28 Σεπτεμβρίου 2022 08:38
Καρπενήσι: Άκαρπες οι προσπάθειες του drone, δεν βρήκε ίχνη της 48χρονης - Τα σενάρια που εξετάζονται και οι σκέψεις να μπουν στις έρευνες κυνηγοί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ( στην Ευρυτανία και το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα. Η έρευνα που έκανε το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, δεν είχε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του Mega το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα ειδικότερα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών. Mετά τη σάρωση του βυθού δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Τα σενάρια

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα και αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γνυαίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν είχε πέσει το σώμα της θα είχε αναδυθεί στην επιφάνεια. Αν τελικά έπεσε ίσως να χρησιμοποίησε βαράκια στα πόδια για να καταλήξει στον βυθό. Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2 – 2,5 χιλιομέτρων, και να ξεκαθαριστεί το έαν έχει πέσει στη λίμνη ή όχι.

Θρίλερ στην Ευρυτανία: «Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στη Γέφυρα Ταρτάνας στην Ευρυτανία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη Λίμνη των Κρεμαστών συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας της αγνοούμενης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Η εξαφάνιση της Ευρυδίκης έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην αστυνομία Καρπενησίου και πλέον εξετάζεται αν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι πράγματι δικά της ή αν πρόκειται για άλλον γραφικό χαρακτήρα, σύμφωνα με πληροφορίες της Εύης Γιαρκιά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει φήμες, ψιθύρους και κρυμμένα μυστικά. Η 48χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, ενώ ακόμα φέρεται να είχε αποδεχτεί και μια μεγάλη κληρονομιά. Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο δε θέλει να κάνει δηλώσεις.

Ευρυτανία: «Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο»

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν στην εκπομπή και την Εύη Γιαρκιά. Περιέγραψαν την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και «ψυχή» της παρέας.

Ωστόσο, όπως είπε κάτοικος της περιοχής, ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο!

Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο της. Η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι τα λόγια της του προκάλεσαν ανησυχία.

Η επικοινωνία ήταν λιγων μόλις λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο, κυρίως από αυτά που είχε ακούσει στο τηλέφωνο.

Στη συνέχεια μόλις τελείωσε η επικοινωνία στην οποία κατάλαβε ότι η 48χρονη δεν ειναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος κάλεσε τον σύζυγό της. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τους είπε να πάνε στη Γέφυρα Τατάρνας, όπως και έγινε. Εκεί βρισκόταν το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν το κινητό και τα παπούτσια της, καθώς και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share