Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλη προσοχή για κατ' εξακολούθηση βιαστή σε προάστιο Αθήνας: Προσελκύει παιδιά με σκοπό να τα αποπλανήσει - Είναι ακόμα ελεύθερος

Δώστε βάση!

27 Οκτωβρίου 2022 13:02
Μεγάλη προσοχή για κατ' εξακολούθηση βιαστή σε προάστιο Αθήνας: Προσελκύει παιδιά με σκοπό να τα αποπλανήσει - Είναι ακόμα ελεύθερος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει για κατά συρροή βιαστή που δρα σε προάστιο της Αθήνας και κυκλοφορεί ελεύθερος.

Υπόθεση

Το καλοκαίρι του 2021, ο κατηγορούμενος για βιασμό 45-47 χρονών άνδρας παρέσυρε ένα 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, όπου και προέβει στον βιασμό του. Ο συγκεκριμένος άντρας πήρε φωτογραφίες το άτυχο αγοράκι και ξεκίνησε τις απειλές και τους εκβιασμούς.

Δες επίσης τα καινούργια νέα για την αυτοκτονία του ιερέα

Ο μεσήλικας κατηγορούμενος δεν σταμάτησε εκεί. Ασλγούσε άλλες δύο ή τρεις φορές το συγκεκριμένο αγοράκι, το οποίο χρειάστηκε έναν χρόνο για να καταφέρει το επικοινωνήσει με τους γονείς του.

Τώρα

Στο σήμερα, έχει διαρρεύσει φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία μεταφέρεται και από κινητό σε κινητό έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται αντιληπτός όπου και αν βρίσκεται και να μην υπάρξει επόμενο θύμα.

Κατά συρροή βιαστής: Το χρονικό της υπόθεσης


Όπως αποκάλυψε το MEGA, στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, 11 Σεπτεμβρίου 2022, γίνεται η πρώτη καταγγελία και μήνυση για βιασμό. Ο 15χρονος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τους γονείς του να καταγγείλει το γεγονός. Ξεκινά η αστυνομική έρευνα και 15 μέρες μετά στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 γίνεται η δεύτερη καταγγελία για παρακολούθηση και εκφοβισμό. Ο άνδρας άρχιζε να πηγαίνει έξω από το σχολείο του 15χρονου και να τον ενοχλεί.

Άμεσα γίνεται η αυτόφωρη σύλληψή του,. Γίνεται έρευνα στο σπίτι του από το τμήμα ανηλίκων, γίνεται έρευνα στο κινητό του και διαπιστώνεται ότι ο βιαστής έχει φωτογραφίες 12χρονων παιδιών, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον 15χρονο ότι είναι παιδιά του γυμνασίου όπου πήγαινε. Στις φωτογραφίες απεικονίζονταν τα παιδιά ημίγυμνα, από τη μέση και πάνω και να κρατούν χασίς.

Ο βιαστής οδηγείται στον εισαγγελέα, και αργότερα αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας από τους όρους είναι να μην παρενοχλεί το παιδί. Εκείνος όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο. Αρχίζει να στέλνει μηνύματα στον 15χρονο, να παρακολουθεί και να τον εκβιάζει και να τον απειλεί, προκειμένου να μην συνεχιστεί η υπόθεση δικαστικά.

Στις 14 Οκτώβρη γίνεται νέα μήνυση για εκφοβισμό και γίνεται η δεύτερη σύλληψη από την Αστυνομία. Μάλιστα οι Αρχές τον έπιασαν την ώρα που κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του, και στην θέση του συνοδηγού είχε μέσα έναν ανήλικο. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι γονείς του ανήλικου παιδιού.

Το δικαστήριο του επέβαλε 3 μήνες με αναστολή, με τον εισαγγελέα της έδρας να αναρωτιέται, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα έξω. Ωστόσο εφαρμόζεται ο νόμος.

Ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και οι πολίτες κυκλοφορούν με την φωτογραφία του στα κινητά τους προκειμένου να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share