Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Θρίλερ με το θάνατο του ιερέα: Βρέθηκε απαγχονισμένος αλλά είχε και μώλωπες – Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση

Αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη

27 Οκτωβρίου 2022 11:47
Θρίλερ με το θάνατο του ιερέα: Βρέθηκε απαγχονισμένος αλλά είχε και μώλωπες – Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η εξέλιξη είναι το γεγονός πως η υπόθεση έχει μετατραπεί σε θρίλερ καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του αλλά παράλληλα έφερε μώλωπες και είχε και αίμα γεγονός που δε συνάδει με την εικόνα ενός ανθρώπου που έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείουν να πρόκειται για δολοφονία και οι δράστες (ή ο δράστης) να «σκηνοθέτησε» την αυτοκτονία ώστε να μην προκαλέσει την εμπλοκή της αστυνομίας. Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένο το θύμα δεν αποκλείει την ανθρωποκτονία. Είναι προφανές πως απαντήσεις θα υπάρξουν από το πόρισμα του ιατροδικαστή, μέχρι τότε, ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν, πλέον, κανένα ενδεχόμενο και για τον λόγο αυτό την υπόθεση ανέλαβαν οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος.

Παράλληλα, και αυτό είναι ένα επιπλέον στοιχείο, οι αστυνομικοί που μίλησαν με ανθρώπους που κινούνταν στο περιβάλλον του ιερέα, αποκόμισαν την άποψη πως ο 63χρονος δεν έδειχνε να έχει αυτοκτονικές τάσεις ή να τον απασχολεί κάτι τόσο σοβαρό που να τον οδηγούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως ο ιερέας είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ιερέας Χρυσόστομος Λεβογιάννης λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline, έχουν ειδοποιηθεί ο αδελφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Την είδηση του θανάτου επιβεβαίωσε στον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη ο συνεφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου π Αντώνιος Πινακούλας. Να σημειωθεί ότι ο π Χρυσόστομος Λεβογιάννης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο- Μονάδα Alzheimer” του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share