Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «κουβάρι» της υπόθεσης - Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο άνδρες που συνομιλούσαν με την ανήλικη (video)

Ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση

21 Οκτωβρίου 2022 08:22
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «κουβάρι» της υπόθεσης - Στη ΓΑΔΑ ακόμη δυο άνδρες που συνομιλούσαν με την ανήλικη (video)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Άλλα δυο πρόσωπα που φέρονται να συνομίλησαν με την ανήλικη από τα Σεπόλια, μέσω της εφαρμογής γνωριμιών, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν ενόρκως.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, ένας άνδρας 43 ετών μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης αυτοβούλως στην Ασφάλεια Αττικής κι όπως ανέφερε, τον Ιούνιο απέκτησε επαφή, μέσω της εφαρμογής Blindchat, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άδρας, ένας 54χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης της εφαρμογής Blindchat, χωρίς ωστόσο να έχει μιλήσει με ανήλικο άτομο.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτό είναι το ψεύτικο προφίλ του «Μιχάλη» – Οι ανήθικες προτάσεις που έκανε στην ανήλικη

Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πρόσωπο με το όνομα «Μιχάλης» που εμφανίζεται να συνομιλεί με τη 12χρονη από τα Σεπόλια και να τις κάνει ανήθικες προτάσεις πίσω από ψεύτικα προφίλ που διατηρούσε. Παράλληλα, σοκ έχει προκληθεί με τη δράση της μητέρας που είχε κλείσει στην κόρη της ραντεβού με 9 άνδρες.

Η 12χρονη περιγράφει με λεπτομέρεια τα δύο προφίλ που διατηρούσε σε facebook και instagram, τα οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά αποκλειστικά ο Alpha.

Στο facebook το όνομα του προφίλ είναι γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες και σε αυτό εμφανίζεται η φωτογραφία ενός νεαρού ενήλικα που βρίσκεται μέσα σε μια βάρκα, κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρας.

Αν και η πρώτη γνωριμία έγινε μέσω facebook, όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας σε επικοινωνία με την εκπομπή, η συνομιλία τους μεταφέρθηκε στο Instagram. Και εκεί το όνομα υπάρχει γραμμένο με ελληνικά, ενώ και αυτό το προφίλ έχει φωτογραφία ενός νεαρού ενήλικα, τραβηγμένη σε βράχια.

Στη δεύτερη κατάθεσή της, η 12χρονη ανέφερε στην παιδοψυχολόγο ότι γνώρισε τον «Μιχάλη» μέσω του Facebook, όπου της είχε στείλει πρώτος μήνυμα εκείνος. Στη συνέχεια η συνομιλία τους μεταφέρθηκε στο instagram. Η 12χρονη περιέγραψε με λεπτομέρεια τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είπε, στο Facebook έχει φωτογραφία που βρίσκεται μέσα σε μια βάρκα και στο instagram έχει μια φωτογραφία πάνω σε κάτι βράχια. Η 12χρονη ανέφερε ότι από τις φωτογραφίες του μοιάζει περίπου 25 ετών, ενώ και στους δύο λογαριασμούς το όνομά του είναι γραμμένο στα ελληνικά.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι του λογαριασμού με το όνομα «Μιχάλης» με τον λογαριασμό της 12χρονης

Τι απαντά ο «Μιχάλης»

Ο ίδιος, μιλώντας στο T-live, έχει υποστηρίξει ότι τα συγκεκριμένα προφίλ ήταν ψεύτικα και ότι τα είχε δημιουργήσει για να παρακολουθεί την κόρη του.

Αφού εκφράζει την πεποίθηση πως σύντομα θα πέσει στα χέρια των Αρχών, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση, ισχυρίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τη 12χρονη.

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» λέει.

Δύο ημέρες μετά από τη σύλληψη του Ηλία Μίχου, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε μιλήσει ξανά στον Alpha με αλλοιωμένη φωνή λέγοντας τα εξής: «Αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει «θέλεις να βρεθούμε» και είχε μια παιδική φωτογραφία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για να καλυφθούν άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…» λέει.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν θέλει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές γιατί φοβάται τον διασυρμό. «Δεν έχω «πάει» ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share