Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ιερέας! Το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση των παιδοβιαστών (Video)

O ιερέας ήταν επίτροπος σε ενορίες που είχε δράση o 53χρονος παιδοβιαστής

20 Οκτωβρίου 2022 12:30
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ιερέας! Το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση των παιδοβιαστών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως γνωστός ιερέας των Αθηνών βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας. Ενώ, μία "βόμβα" έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την σύλληψη της 37χρονης μητέρας.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός του - που επικαλείται το ekklisiaonline - μιλούν για απόπειρα εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο ιερέας μεταφέρθηκε σήμερα 20 Οκτωβρίου τις πρωινές ώρες εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού οικείος του τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του.

Το στενό του περιβάλλον αφήνει να εννοηθεί πως ο ιερέας είχε πικραθεί πάρα πολύ που το όνομά του έχει εμπλακεί την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες κατοίκων για την σχέση του με τον 53χρονο παιδοβιαστή.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Φόβους για τη ζωή της εκφράζει η 37χρονη μητέρα στις φυλακές Κορυδαλλού - Νέα sms "φωτιά" με τον 37χρονο που την "καίνε" (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Φόβους για τη ζωή της έχει η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Παράλληλα, όπως μεταδίδεται, ο 53χρονος προσπαθούσε να προσελκύσει τους επίδοξους παιδοβιαστές, με ένα τυποποιημένο μήνυμα στην εφαρμογή «Blindchat», με το οποίο παρουσίαζε το 12χρονο παιδί, ως κοπέλα 17 ετών, και ζητούσε αμοιβή για τη συνεύρεση ύψους 70 ευρώ.

Οι αρμόδιοι προσπαθούν να δουν ποια κρατούμενη έχει παρόμοια αδικήματα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Η 37χρονη όσον αφορά τις συσκευές που είχε η κόρη της, γνώριζε ότι ήταν δώρο του 53χρονου.

Νέα sms "φωτιά" με τον 37χρονο που την "καίνε"

Ωστόσο, το φως της δημοσιότητας έχουν δει και άλλα μηνύματα που αντάλλαζε η μητέρα με τον 53χρονο που φαίνεται να γνώριζε για όσα συνέβησαν.

Εμβρόντητο έχει μείνει το πανελλήνιο με την προφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης στον Κολωνό και μάλιστα με τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Παράλληλα, ο 53χρονος που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στον Κολωνό βγήκε από την καραντίνα και τώρα πια βρίσκεται στο κελί του, όπου μαζί του βρίσκονται αρκετοί σκληροί ποινικοί στις φυλακές Γρεβενών.

Μπορεί το συγγενικό και οικογενειακό περιβάλλον να στηρίζει την 37χρονη γυναίκα, ωστόσο οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία που προβληματίζουν για τη σχέση, τη συμπεριφορά και την επικοινωνία της με τον 53χρονο.

Η Άννα Σταματιάδου παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τα μηνύματα - «φωτιά». Λίγες μέρες πριν γίνει η καταγγελία για τον εφιάλτη της 12χρονης, ο 53χρονος φέρεται να έστειλε μήνυμα στο παιδί και να παρουσίασε μια κατάσταση «μέλι - γάλα» ανάμεσα στον ίδιο και τη μητέρα της 12χρονης.

Στα μηνύματα φαινόταν ότι όχι μόνο γνωρίζονταν σαν εργοδότης με υπάλληλο, αλλά ότι συζητούσαν και περνούσαν και πολύ ωραία.

Για κάποιο λόγο, όμως, η μητέρα της 12χρονης φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο 53χρονος μιλούσε με την κόρη της και την ενημέρωνε για τις επαφές τους.

Νέα sms

«Αν πας εσύ μέσα, θα πάω κι εγώ»

Στα τέλη Αυγούστου, η θεία της 12χρονης στη Λευκάδα ανακάλυψε τα μηνύματα και τα στοιχεία στο κινητό του παιδιού και στη συνέχεια, στις 3 Σεπτεμβρίου, η μητέρα πήγε στο Ανηλίκων.

Όμως, λίγο πριν τον καταγγείλει, η μητέρα της 12χρονης φέρεται να έστειλε μηνύματα-φωτιά στον 53χρονο. Αφού τον ρώτησε τι συνέβαινε με αυτόν και την κόρη της και αφού τον έβρισε καθώς δεν πήρε απαντήσεις, φερεται να είπε κατι σοκαριστικό: Προεξόφλησε ότι αν ο 53χρονος πάει στη φυλακή, θα πάει και εκείνη... Αυτό το μήνυμα και πολλά άλλα στοιχεία και μηνύματα ειναι στο μικροσκόπιο των αρχών.

Τα μηνύματα που έστειλε η μητέρα της 12χρονης στον 53χρονος πριν πάει στην Αστυνομία:

Μητέρα 12χρονης: Στέλνεις στην κόρη μου φωτογραφίες και μηνύματα;

Mίχος: Όχι εγώ δεν έστειλα καμία φωτογραφία, έλα από δω σε παρακαλώ, έλα στο μαγαζί.

Μητέρα 12χρονης: Ανώμαλε, παιδεραστή. Τα διάβασα όλα, θα σε θάψω. Κλαίω συνέχεια. Σε εμπιστευόμασταν.

Mίχος: Εγώ ήμουν οκ... Έλα από εδώ... Τώρα είσαι εκτός. Σου είπα, αλλά αν με πάνε μέσα...

Μητέρα 12χρονης: Ναι παρακάτω λέγε, θα πάω και εγώ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share