Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν έπρεπε να μπει τώρα στη φυλακή η μητέρα» - "Βόμβα" Θανάση Κατερινόπουλου (Video)

«Απαράδεκτος ο αστυνομικός που εμπλέκεται» - Τι είπε για κύκλωμα με παιδιά

20 Οκτωβρίου 2022 12:02
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν έπρεπε να μπει τώρα στη φυλακή η μητέρα» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αφορά τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/10) ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. «Πρόκειται σίγουρα για κύκλωμα» τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα της ανήλικης. Ενώ, φόβους για τη ζωή της εκφράζει η 37χρονη μητέρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» εάν είχε ο ίδιος τον χειρισμό της υπόθεσης του Κολωνού θα άφηνε για λίγες ημέρες ακόμα ασύλληπτη τη μητέρα της 12χρονης.

«Απαράδεκτος ο αστυνομικός που εμπλέκεται»

«Θα ευχόμουν να μην υπάρχει αστυνομικός στην υπόθεση. Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε. Αν υπάρχει αστυνομικός είναι ένα χτύπημα στον θεσμό», ανέφερε. «Είναι απαράδεκτο. Ο αστυνομικός όφειλε αμέσως μπήκε στην πλατφόρμα να το καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές της υπηρεσίας του. Αντίθετα ο διεστραμμένος έκανε το αντίθετο. Αυτοί δεν έχουν θέση στην αστυνομία» διευκρίνισε.

«Χθες στην Ελευσίνα συνέλαβαν έναν 70χρονο σε κεντρικό δρόμο μέσα σε αυτοκίνητο ο οποίος έκανε πράγματα τρελά. Σάτυρους πάντα είχε, βιαστές είχε αλλά λιγότερους. Οι περιπτώσεις με θύματα παιδιά είναι μετρημένες στα δάχτυλα», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Η ιστορία του Κολωνού δεν έχει τελειώσει, θα μας απασχολήσει για μέρες ακόμα. Το κοριτσάκι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όταν έμαθε ότι η μαμά προφυλακίστηκε, το παιδί προσωρινά θα “κλείδωσε” το στοματάκι του. Βέβαια δεν είναι να μιλήσει το παιδί, μιλούν τα στοιχεία» δήλωσε.

«Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα»

«Πρόκειται για κύκλωμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα παιδιά Εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο ένα παιδί, αφορά και άλλα παιδιά, η υπόθεση» σημείωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Αστυνομίας.

«Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας που δεν θα έπρεπε να βγουν γιατί μια προανάκριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να είναι μυστική. Αν τα στοιχεία σε βάρος της μάνας δεν ήταν ατράνταχτα ειδικά για το παιδί δεν θα είχε συλληφθεί. Αν χειριζόμουν την υπόθεση θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να την κρατήσω λίγες μέρες ακόμα στο περιθώριο για να μιλήσει το παιδί περισσότερο από όσο είχε μιλήσει» είπε κλείνοντας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share