Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Μπαινόβγαιναν παιδιά στο μαγαζί του 53χρονου... Τον έβλεπα με άλλον έναν και μια μαθήτρια!» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων (Video)

«Πολλές γυναίκες αναφέρονται στον άνθρωπο αυτό για το τι γλοιώδης άνθρωπος ήταν»

18 Οκτωβρίου 2022 08:30
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Μπαινόβγαιναν παιδιά στο μαγαζί του 53χρονου... Τον έβλεπα με άλλον έναν και μια μαθήτρια!» - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τα στόματα ανοίγουν στη γειτονιά του 53χρονου. Γείτονες αλλά και γυναίκες που γνώριζαν τον κατηγορούμενο σκιαγραφούν με μελανά χρώματα το προφίλ του ανθρώπου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί στον Κολωνό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ πως συμπεριφέρονται μέσα στις φυλακές τόσο ο 53χρονος όσο και ο 42χρονος.

Μάλιστα, ο άνδρας που σκόπευε κάποτε να βαφτίσει τη 12χρονη ανοίγει την καρδιά του αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της οικογένειας.

«Εγώ κάποτε είχα προσφερθεί να βαφτίσω το παιδί. Ήταν στοργική μητέρα. Ο πατέρας τα λεφτά που έδινε η γειτονιά να μεγαλώνουν τα παιδιά τα έτρωγε στα ναρκωτικά και τον τζόγο. Ήταν μια κακουχία. Εγώ νομίζω ότι τα παιδιά πέσανε θύματα εκμετάλλευσης» περιγράφει ο φίλος της οικογένειας.

Ο άνδρας γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης αλλά και τον πατέρα της. Τον κατηγορεί όπως λέει ότι με τη στάση του ευθύνεται για το που κατέληξε η οικογένεια.

«Έχει κατακλέψει όλη την πολυκατοικία. Τα έχει κάνει όλα. Με τον σαδιστικό του χαρακτήρα μέσα στο σπίτι ώθησε πάρα πολλά πράγματα στο να συμβούν όπως γίνανε» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο άνδρας αποκαλύπτει ότι γνώριζε και τον 53χρονο αλλά δεν είχε υποπτευθεί το τι συνέβαινε.

«Τον ήξερα, έμενα κοντά. Δεν πολυπήγαινα να ψωνίσω στο μαγαζί του. Το παιδάκι δεν το είχα δει ποτέ εκεί πέρα. Από τη λαχταρά του να φάει να πιει ήταν έρμαιο αυτού του ανθρώπου.»

«Έβλεπα τον 53χρονο και έναν άνδρα μαζί με μια μαθήτρια»

Για πρώτη φορά στην κάμερα του Star μιλάει μια κάτοικος της περιοχής η οποία λέει ότι δεν έβλεπε μόνο τον 53χρονο με το δεύτερο άτομο στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια αλλά έβλεπε κοντά τους να βρίσκεται και ένα μικρό κοριτσάκι.

«Έβλεπα ένα κοριτσάκι με μια τσάντα, σχολιαρόπαιδο το οποίο δεν ήταν διπλά τους, καθόταν λίγο πιο πέρα συνέχεια στο ίδιο σημείο.

Όταν σταμάτησα να βλέπω το κοριτσάκι σταμάτησα να βλέπω και τους δυο κυρίους αυτής. Όταν είδα φωτογραφία και τον είδα σε φωτογραφίες που έβγαινε με άλλους τον θυμήθηκα φατσικά» περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν αν πρόκειται για τη 12χρονη ή κάποιο άλλο ανυπεράσπιστο θύμα.

«Με είχε πλησιάσει όταν ήμουν 16 ετών»

Γειτόνισσα του 53χρονου καταγγέλλει στο Star ότι την είχε πλησιάσει όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

«Στην αρχή η γειτονιά έλεγε ότι είναι άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας ωστόσο πολλές γυναίκες αναφέρονται στον άνθρωπο αυτό για το τι γλοιώδης άνθρωπος ήταν. Δεν τόλμαγες να περάσεις από τη γειτονιά και σε κοίταγε από την κορυφή μέχρι τα νυχιά.

Εγώ είχε τύχει να πάω όταν ήμουν 16 ετών από το μαγαζί. Ο τρόπος που κοίταγε προσπαθούσε να σε προσεγγίσει με ένα χυδαίο, με έναν αηδιαστικό τρόπο. Και εγώ ήμουν ανήλικη. Είχε ένα περίεργο τρόπο, ένιωσα άβολα, ήθελα να φύγω και δεν ξαναπάτησα ποτέ στο μαγαζί» συγκλονίζει με τη μαρτυρία της η γειτόνισσα του 53χρονου.

«Μπαινοβγαίνανε παιδιά στο κατάστημα του 53χρονου»

Μία γυναίκα αποκαλύπτει στην κάμερα του Star ότι ήταν φίλη της συζύγου του Ηλία Μίχου και είχε δει τη 12χρονη να εργάζεται στο κατάστημα.

«Μια φορά είχα δει το κορίτσι. Έβαζε κόκα κόλες και μία φορά της πέφτει μία κόκα κόλα και λέει ‘μου έπεσε’. Μετά μπαίνει ένα άλλο κοριτσάκι και λέει ‘Ηλία να φορτίσω το κινητό;’ ‘Ναι ναι φόρτισε το'. Μπαινοβγαίνανε παιδιά, ναι» περιγράφει η γυναίκα.

«Είχα πάει στο μαγαζί να πάρω κάτι και έλεγε 'τι όμορφη που είσαι τι το ένα τι το άλλο' και εγώ έμεινα. Αν είναι δυνατόν. Εγώ ξέρω τη γυναίκα του πήγαινα στο σπίτι τους γιατί της έκανα μακιγιάζ και τώρα να γίνεται αυτό το πράγμα; Έφυγα. και δεν ξαναπάτησα. Και σε μία άλλη φίλη μου πάλι τα ιδιά» εξηγεί η φίλη της συζύγου του 53χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share