Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έτσι συμπεριφέρονται μέσα στις φυλακές ο 53χρονος και ο 42χρονος - Ο "μυστήριος" άνδρας που επικοινώνησε ο 1ος!

Ακόμα ένας άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

18 Οκτωβρίου 2022 07:56
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Έτσι συμπεριφέρονται μέσα στις φυλακές ο 53χρονος και ο 42χρονος - Ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε διαφορετικές φυλακές κρατούνται ο 53χρονος και ο 42χρονος που συνελήφθησαν για τη σοκαριστική υπόθεση του Κολωνού και αυτό για να μην έχουν οποιαδήποτε επαφή μέχρι να δικαστούν. Παράλληλα, χθες το βράδυ ακόμα ένας άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Για τις πρώτες στιγμές της κράτησής τους, ο Κώστας Γκελντής έχει όλες τις λεπτομέρειες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών. Αφού πέρασε τον απαραίτητο έλεγχο, μπήκε σε απομόνωση καθώς πρέπει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που ισχύει για τον κορωνοϊό.

Φαίνεται να μην είπε το παραμικρό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Με τον μόνο που μίλησε είναι με έναν άνδρα από το στενό του περιβάλλον. Μάλιστα είχε τηλεφωνική επικοινωνία πρωί και βράδυ.

Aμίλητος ο 42χρονος στις φυλακές της Τρίπολης

Ο 42χρονος από την άλλη, βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης. Στις ίδιες φυλακές είχαν μεταφερθεί και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Και αυτός -όπως και ο 53χρονος- δεν είπε λέξη στους υπαλλήλους των φυλακών, ενώ είναι σε απομόνωση για πέντε ημέρες λόγω covid.

Είναι πολύ τυπικός και δεν έχει ζητήσει κάτι ιδιαίτερο. Ο λόγος που 53χρονος και 42χρονος οδηγήθηκαν σε διαφορετικές φυλακές είναι για να μην έχουν την παραμικρή επαφή και για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συνεννόηση μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, μιλώντας στη Βουλή δήλωσε ότι ο 53χρονος δεν οδηγείται σε φυλακές με σκληρούς καταδίκους, για να προστατευθεί η ζωή του, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, σε διαφορετική περίπτωση «θα γινόταν σφαγή».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share