Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τη Δευτέρα 17/10 η απολογία του 33χρονου

Ζήτησε και πήρε σχετική προθεσμία από τον αρμόδιο εισαγγελέα

15 Οκτωβρίου 2022 12:54
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τη Δευτέρα 17/10 η απολογία του 33χρονου
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ζήτησε και πήρε από τον αρμόδιο εισαγγελέα ο 33χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, και φέρεται να τη βίασε τουλάχιστον δύο φορές.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και η προβλεπόμενη ποινή είναι τουλάχιστον δέκα έτη κάθειρξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέκτησε επαφή με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκαν δύο φορές στα Σεπόλια και συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη σύλληψη του 33χρονου, άλλα δύο άτομα που ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και παρέδωσαν τα κινητά τους για να εξεταστούν από τις αρχές.

Τα εν λόγω πρόσωπα, που φέρονται να συνομιλούσαν με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι το κορίτσι ήταν 12 ετών, αλλά νόμιζαν ότι είναι 17.

«Ανούσια πράγματα...» - Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ήταν ένας από τους πολλούς πολιτικούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για «πολιτική σπέκουλα» καθώς ορισμένοι προσπαθούν να συνδέσουν το όνομά του με την υπόθεση.

«Αυτό που έγινε είναι μία επαίσχυντη, δολοφονική και εγκληματική ενέργεια, όπως όμως είναι εγκληματική και η σπέκουλα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν εις βάρος προσωπικοτήτων και ιστοριών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share