Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση του Κολωνού: «Δεν είναι ο 53χρονος αυτός που έβαζε τα χρήματα στη μητέρα» (video)

«Το κατήγγειλε άμεσα η μητέρα, του είπε πως θα το μάθει όλη η γειτονιά»

15 Οκτωβρίου 2022 11:06
Ανατροπή στην υπόθεση του Κολωνού: «Δεν είναι ο 53χρονος αυτός που έβαζε τα χρήματα στη μητέρα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια. Ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Προθεσμία έως τη Δευτέρα για να απολογηθεί έχει λάβει η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στην περιοχή των Σεπολίων. Υπενθυμίζεται πως αιτία για την κράτηση της γυναίκας υπήρξαν ορισμένα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της που φέρεται να είναι από τον 53χρονο κατηγορούμενο της υπόθεσης αλλά και από ορισμένους «πελάτες» που συνευρέθησαν με την ανήλικη.

Η 37χρονη παρά τα στοιχεία αυτά εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να την ενοχοποιούν. Αναφορικά με τις δύο καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό της, ο δικηγόρος αναφέρει πως φαίνεται το όνομα του αποστολέα, δεν είναι του 53χρονου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

«Η 12χρονη έχει δώσει εξηγήσεις για το πώς έγινε η διαδικασία, ότι πήρε το ΙΒΑΝ της μητέρας και είχε στην κατοχή της, την κάρτα, το οποίο το έδωσε στον Μίχο. Αυτό έχει πει η μικρή» εξήγησε ο κ. Λύτρας.

Τα υπόλοιπα στοιχεία αφορούν μηνύματα της μητέρας προς τον 53χρονο, όπου του εξαπολύει επίθεση την ώρα που μαθαίνει το τι έχει συμβεί.

«Το κατήγγειλε άμεσα η μητέρα, του είπε πως θα το μάθει όλη η γειτονιά» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με όσους ήρθαν σε επαφή μέσω συνομιλιών με την ανήλικη, ο κ. Λύτρας σημείωσε πως «θα κρυφτούν πίσω από τον ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν την ηλικία του παιδιού».

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε η 37χρονη μητέρα από τη σύζυγο του 53χρονου, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την πληροφορία, εξηγώντας πως τα λεφτά αυτά δόθηκαν με πρωτοβουλία της συζύγου του κατηγορούμενου, προτού η υπόθεση βγει στη δημοσιότητα, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα να πάει το παιδί στους γιατρούς.

«Αυτά τα 100 ευρώ προσφέρθηκε η ίδια να της τα δώσει, και αυτό το λέει και η μία πλευρά και η άλλη» είπε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται πως στην κατάθεσή της η 12χρονη δεν κατηγορεί σε κανένα σημείο τη μητέρα της, αντιθέτως μάλιστα την προστατεύει. Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως η 12χρονη συνεργάζεται άψογα με τις Αρχές και έχει δώσει και νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως «για τα άτομα που μπαίνανε σε αυτή την εφαρμογή είναι δύσκολο νομικά να αποδειχθεί εάν υπάρχει αδίκημα και τι αδίκημα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share