Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ομόνοιας: Σύλληψη των 2 αστυνομικών για τον βιασμό 21χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα (video)

Ίχνη βιασμού εντόπισε ο ιατροδικαστής

14 Οκτωβρίου 2022 09:54
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση της Ομόνοιας: Σύλληψη των 2 αστυνομικών για τον βιασμό 21χρονης μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπό διερεύνηση από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν από χθες (13/10) η καταγγελία 21χρονης ότι το βράδυ της Τρίτης (11/10) υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Α.Τ. Ομονοίας.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί που η νεαρή κοπέλα κατηγορεί για το εν λόγω αδίκημα και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση.

Ίχνη βιασμού εντόπισε στην 21χρονη καταγγέλλουσα ο ιατροδικαστής και οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται πλέον σιδηροδέσμιοι στα κεντρικά της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ. Οι δύο ένστολοι φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά την 21χρονη κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια και ύστερα από την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε την νεαρή, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν για τον βιασμό της.

«Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού»: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες από το μαρτύριο της 12χρονης στον Κολωνό – Δεν έχει μιλήσει για τη μητέρα της

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ειδικό χώρο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πέρασε για δεύτερο βράδυ η μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι η 37χρονη εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, δεν έχει ζητήσει κάτι το ιδιαίτερο και παραμένει σιωπηλή. Στο μεταξύ, ο πατέρας του 12χρονου παιδιού αναμένεται να δικαστεί στις 26 Οκτωβρίου μετά τη σύλληψή του για μικροποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια έρευνας που διενέργησε η Αστυνομία.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι δε γνώριζε τίποτα και ότι δυστυχώς λόγω των εξαρτήσεών του δεν μπόρεσε να βοηθήσει το μικρότερο παιδί του, αλλά και να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια της 12χρονης που έχει αποκτήσει με την 37χρονη.

Οι αστυνομικοί, πάντως, θα εξετάσουν και τα 7 αδέλφια της 12χρονης εκ των οποίων τα πέντε είναι ανήλικα και έχουν μεταφερθεί μαζί με το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να έχουν στήριξη από παιδοψυχολόγους αλλά και να τα δουν ιατροδικαστές.

Τα δύο ενήλικα παιδιά ζουν με τους παππούδες τους και εκείνα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν, παρουσία ειδικών. «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η 12χρονη να μην είναι το μόνο παιδί της οικογένειας που κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, αλλά ήδη έχουμε λάβει υπόψιν μας στοιχεία τα οποία μένει να αναλυθούν», επισημαίνει στο ethnos.gr ανώτατη πηγή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share