Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Στην ανακρίτρια η μητέρα του κοριτσιού: Με κουκούλα εμφανίστηκε η 37χρονη - Όσα θα κληθεί να απαντήσει (video)

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον

13 Οκτωβρίου 2022 15:00
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Στην ανακρίτρια η μητέρα του κοριτσιού: Με κουκούλα εμφανίστηκε η 37χρονη - Όσα θα κληθεί να απαντήσει (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται πλέον η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία συνελήφθη χθες και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Ταυτόχρονα, χθες (12/10) το βράδυ συνελήφθη και ο πατέρας του παιδιού.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: "Ο 53χρονος είχε ειδοποιηθεί 15 μέρες πριν! Η αστυνομία ήταν δίπλα και έπιναν καφέ όλοι μαζί!" - Αποκαλύψεις "φωτιά" από γείτονες (Video)

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό, όπου και βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Έτσι η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής και να έχει στο παρελθόν εκτίσει ποινή στις φυλακές για ναρκωτικά.

Η μητέρα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κόρης της. Η 37χρονη, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Α. Ταραχοπούλου, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Τα στοιχεία που έχουν οι αρχές για τη μητέρα της 12χρονης

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει την 37χρονη μητέρα από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο, καθώς θεωρούσαν ότι εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης κόρης της. Συγκέντρωναν στοιχεία και χθες που είχαν στα χέρια τους όλα τα δεδομένα πήγαν από το σπίτι της και της ζήτησαν να πάει μαζί τους για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση η μικρή.

Στη ΓΑΔΑ της ανακοίνωσαν ότι συλλαμβάνεται για διακεκριμένη μαστροπεία και η ίδια φέρεται να δήλωσε έκπληκτη με την εξέλιξη αυτή.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της είναι δύο εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό, που τα έστειλε ο 53χρονος και τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο Ηλίας Μίχος μαζί της. Το κινητό της τηλέφωνο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος για τον εντοπισμό και άλλων στοιχείων. Από έρευνα μάλιστα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Υποψίες όμως κίνησε και η συμπεριφορά της 37χρονης μητέρας, καθώς όλο το χρονικό διάστημα των ερευνών ήταν αμέτοχη και φαινόταν σχεδόν αδιάφορη. Άλλωστε οι θειοί του παιδιού ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν τα αηδιαστικά μηνύματα στο κινητό της 12χρονης και τα έστειλαν στη μητέρα, με αποτέλεσμα εκείνη να κάνει την καταγγελία.

Εντύπωση επίσης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η μικρή είχε δύο πανάκριβα κινητά τηλέφωνα, καινούργιο ποδήλατο και βρισκόταν εκτός σπιτιού μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς η μητέρα να ανησυχεί ή να αναρωτηθεί πώς απέκτησε το παιδί τα ακριβά αυτά αντικείμενα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share