ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;» – Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου μετά την απόλυσή του! (photo)

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;» – Η πρώτη ανάρτηση του γιου του 53χρονου μετά την απόλυσή του! (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Με μία ανάρτηση-κατάθεση ψυχής, στην οποία αναγνωρίζει την κτηνώδεις πράξεις που διέπραξε ο πατέρας του, απαντά ο γιος του 53χρονου. Παράλληλα, η θεία της 12χρονης αποκάλυψε τα μηνύματα που έστελνε το παιδί με τον 53χρονο. Η μικρή είχε πάει για διακοπές στη Λευκάδα και εκεί η θεία της έκανε την αποκάλυψη και εξοργισμένη πήρε τηλέφωνο τον 53χρονο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»

Βιασμός στον Κολωνό: Στο στόχαστρο τρία επιφανή πρόσωπα για την υπόθεση! Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα 2 πανάκριβα κινητά της 12χρονης και τα πακέτα των ευρώ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τρία ακόμη επιφανή πρόσωπα για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης έναντι χρηματικής αμοιβής της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», τα τρία αυτά επιφανή πρόσωπα δεν είναι στη λίστα με τα άτομα που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. αλλά φέρονται να έχουν άμεση εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» – βιαστές. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 15 άτομα και αναμένεται να γίνουν νέες συλλήψεις, μετά τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης και του πατέρα της για κατοχή ναρκωτικών.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό πως ανάμεσα στους 213 βρίσκονται ονόματα ηθοποιών, δημοσιογράφων και το όνομα ενός ιερωμένου. Οσο για τον 53χρονο, παρουσίαζε τη 12χρονη ως 16χρονη.

Ωστόσο, η 12χρονη στην κατάθεσή της περιγράφει πως αρκετοί είχαν καταλάβει την πραγματική της ηλικία και την είχαν αφήσει να φύγει από το «ραντεβού». Κάποιοι, μάλιστα, της είχαν πει να απομακρυνθεί γιατί είναι πολύ μικρή και πως να προσέχει.




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου