Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού: Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης - Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα της (video)

Στο στόχαστρο και τα 8 παιδιά της

12 Οκτωβρίου 2022 19:13
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού: Έρευνα στο σπίτι της 12χρονης - Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό την οικία της οικογένειας και ήδη έχουν κατασχέσει κινητά και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν στοιχεία για να δέσουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

Λίγη ώρα νωρίτερα οι Αρχές συνέλαβαν την 38χρονη μητέρα του κοριτσιού, έπειτα από το ένταλμα που εξέδωσαν εις βάρος της οι δικαστικές αρχές, με την κατηγορία της «διακεκριμένης μαστροπείας», δηλαδή μαστροπείας σε βάρος ανήλικου κάτω των 15 ετών.

Αυτό που «έκαψε» την μητέρα ήταν ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες.

Οι έμπειροι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν» έλεγαν, «δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα». Δεν είναι φυσιολογικό, λένε, μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά.

Τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της

Λίγο πριν την 17:00 η γυναίκα οδηγήθηκε από το σπίτι της, με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ όπου ανακρίνεται από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων για την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, κάτι που σημαίνει πως συμμετείχε στην εκπόρνευση της κόρης της. Μάλιστα, μαζί της πήρε και τα τρία από τα οκτώ παιδιά της γιατί δεν είχε πού να τα αφήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα εξεταστούν και τα οκτώ παιδιά της από ιατροδικαστές, παιδοψυχολόγους ενώ θα καταθέσουν. Η Εισαγγελέας θα δώσει παραγγελία για το πού θα φιλοξενηθούν – πιθανότατα στο ανηλίκων, εκτός εάν έρθει κάποιος συγγενής να τα παραλάβει.

Τι είχε αποκαλύψει η γιαγιά της 12χρονης

Η γιαγιά της 12χρονης αποκάλυψε πριν λίγα 24ωρα, ότι έγινε απόπειρα δωροδοκίας της οικογένειας της 12χρονης, προκειμένου να μην καταγγείλουν το περιστατικό, ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκαν και απειλές.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά του παιδιού.

Αύριο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη

Αύριο Πέμπτη (13.10.2022) η 12χρονη αναμένεται να δώσει νέα συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων, όπως δήλωσε στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη στον Κολωνό, ενώ χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share