Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι - Συνελήφθη και η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία (video)

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν οι κατηγορούμενοι είναι μέλη κυκλώματος παιδεραστίας

12 Οκτωβρίου 2022 17:14
Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού: Στη φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι - Συνελήφθη και η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, στον Κολωνό. Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά τις σύντομες απολογίες τους αποφάσισαν την προφυλάκιση του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη.

Στις απολογίες τους οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι βίασαν το 12χρονο κορίτσι στη συγκλονιστική υπόθεση του Κολωνού.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος θεωρείσαι κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεσης, στη σύντομη απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σχετικά με το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα χρήματα τα έδινε στο παιδί και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Η έρευνα των αρχών είναι σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν οι κατηγορούμενοι είναι μέλη κυκλώματος παιδεραστίας. Η 12χρονη τις επόμενες ώρες αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση

Η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Ασπασία Ταραχοπούλου σε δηλώσεις της εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης ενώ χαρακτήρισε βάσιμη την καταγγελία ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο σε οίκο ανοχής της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη και η μητέρα της μικρής

Σύμφωνα με πληροφορίες άντρες της αστυνομίας έφτασαν στο σπίτι στον Κολωνό όπου διαμένει η μητέρα της 12χρονης και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Η μητέρα φέρεται να οδηγείται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για την εμπλοκή της στην υπόθεση βιασμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα βγήκε γιατί φαίνεται να υπάρχει μία ροή χρημάτων από τον 53χρονο στη μητέρα. Αυτό βέβαια καλείται να απαντήσει η μητέρα. Πρόκειται για ποσά που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στη μητέρα.

Όμως, αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς και γι’ αυτό καλούνται να το διερευνήσουν είναι ότι τα ποσά αυτά που φέρεται να λάμβανε ως εμβάσματα η μητέρα συμπίπτουν με τα ποσά που φέρεται να κατέθεσε η 12χρονους στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» – βιαστές της.

Το βασικό αδίκημα, πάντως, που αποδίδεται στη μητέρα είναι μαστροπεία, που σημαίνει ότι η μητέρα της εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της. Σημειωτέον, η συγκεκριμένη μητέρα έχει άλλα 7 παιδιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share