Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κολωνός: Σοκάρει το ξέσπασμα της μητέρας της 12χρονης κατά του 53χρονου βιαστή - «Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον σκοτώσω, θα τον θάψω» (video)

Σε κατάσταση σοκ από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της

9 Οκτωβρίου 2022 21:55
Κολωνός: Σοκάρει το ξέσπασμα της μητέρας της 12χρονης κατά του 53χρονου βιαστή - «Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον σκοτώσω, θα τον θάψω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της από τον Απρίλιο του 2022. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, στον Κολωνό, βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ενώ αναρτούσε και βίντεο στο ίντερνετ για να «ψαρεύει» πελάτες.

«Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Alpha.

Κολωνός: Ραντεβού με πάνω από 10 πελάτες έκανε η 12χρονη! Φρίκη με τις αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου - Την απειλούσε με το όπλο στο κεφάλι (Video)

«Θα πεθάνετε από την πείνα αν δεν κάνεις ότι σου λέω» απειλούσε την 12χρονη ο 53χρονος στο Κολωνό που φέρεται να την βίαζε και να την εξέδιδε σε πελάτες για 50 έως 70 ευρώ.

Ο 53χρονος απειλούσε με όπλο την 12χρονη όσο εκείνη εργαζόταν στο κατάστημά του με την άδεια της μητέρας της που μεγαλώνει συνολικά 9 παιδιά.

Η πολύτεκνη οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο δράστης την βοηθούσε οικονομικά ανά διαστήματα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ερευνούν εάν ο 53χρονος έδινε χαρτζιλίκι και σε άλλα τρία παιδιά της οικογένειας.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος στο Κολωνό είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μητέρας της ανήλικης, διατηρώντας φιλικές σχέσεις και βοηθώντας οικονομικά την οικογένεια.

«Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ, στο μαγαζί του, το βοηθούσε, γιατί είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης» ανέφερε γείτονας. Στη συνέχεια, κι ενώ το παιδί βρισκόταν όλο και συχνότερα στο χώρο του καταστήματος, προκειμένου να βοηθά σε καθημερινές δουλειές όπως σκούπισμα και σφουγγάρισμα, ο 53χρονος έβαλε μπροστά το αρρωστημένο σχέδιό του.

Το 12χρονο κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για τουλάχιστον πέντε μήνες, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, στα χέρια του 53χρονου άντρα, ο οποίος την βίαζε συστηματικά και την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε τουλάχιστον 10 άνδρες.

Τα ραντεβού φέρεται να κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιστορία ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό.

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο κατάστημα εργαζόταν και η 12χρονη, για να βοηθά οικονομικά την πολυμελή οικογένεια της.

Ο 53χρονος συνελήφθη χθες από τις Αρχές μαζί με έναν 42χρονο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα. Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb . Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share