Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δικηγορικό μπρα ντε φερ: Τι απαντά ο Όθων Παπαδόπουλος στον συνήγορο της Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια (video)

Δείτε το απόσπασμα

7 Οκτωβρίου 2022 15:30
Δικηγορικό μπρα ντε φερ: Τι απαντά ο Όθων Παπαδόπουλος στον συνήγορο της Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απάντηση έδωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στο πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας και το οποίο ήταν σε μια εντελώς διαφορετική γραμμή από τα προηγούμενα.

Ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα είπε: “Ό,τι έχω πει στα δελτία τύπου ισχύει μέχρι και σήμερα.

Η θέση μου είναι πάρα πολύ απλή και ξεκάθαρη. Ό,τι είναι μηνύσημο θα καταμηνυθεί. Ό,τι είναι ελεγκτέο από το πειθαρχικό συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου θα αναφέρεται και θα υποβάλλεται σε γνώση των αρμοδίων οργάνων

Όποιος δυσφημεί με οποιοδήποτε τρόπο την προσωπικότητά μου, θα έχει να αντιμετωπίσει τις νόμιμες ενέργειες που θα ακολουθήσω. Το ζήτημα αν τηρώ αυτά για τα οποία έχω προειδοποιήσει ή όχι νομίζω ότι έχει διαφανεί με τις ενέργειες που έχω κάνει αυτή την εβδομάδα”.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο του τελευταίου δελτίου τύπου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: “Πραγματικά δεν έχει τη συνέχεια από τα προηγούμενα δελτία τύπου που έχουν προηγηθεί, μέσα στα οποία βρίσκω χαρακτηρισμούς , κατηγορίες , συκοφαντικές διαδόσεις , αναφορές και διάφορα άλλα συμβάντα τα οποία πραγματικά με εξέπληξαν, με έφεραν σε δύσκολη θέση και με οδήγησαν στην τελική απόφαση να στραφώ για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον ενός συναδέλφου ,υποβάλλοντας σχετική μήνυση ενώπιον του κυρίου εισαγγελέα. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, ισχύουν όλα όσα έχω συμπεριλάβει στα δελτία τύπου μέχρι σήμερα”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share