Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλεί σε... μονομαχία τον Όθωνα Παπαδόπουλο ο Αλέξης Κούγιας: «Να λύσουμε τις διαφορές μας πρόσωπο με πρόσωπο» (video)

«Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο»

6 Οκτωβρίου 2022 12:25
Καλεί σε... μονομαχία τον Όθωνα Παπαδόπουλο ο Αλέξης Κούγιας: «Να λύσουμε τις διαφορές μας πρόσωπο με πρόσωπο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση το τελευταίο διάστημα μεταξύ του νυν και του πρώην συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, που οδήγησε τον τελευταίο να υποβάλλει την Τετάρτη μήνυση, με ανακοίνωσή του ο Αλ. Κούγιας προς τον Όθωνα Παπαδόπουλο τον καλεί να λύσουν τις όποιες διαφορές σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε επίσης: Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Ποιους ιατροδικαστές και παθολογοανατόμους "απειλεί" με μηνύσεις ο Αλέξης Κούγιας - Νέες βολές για λάθος χειρισμούς Παπαδόπουλου

«Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο. Θέλω να τον παρακαλέσω να σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στους διοργανωτές των λαϊκών δικαστηρίων εις βάρος της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν και να διαιωνίζουν την παράνομη κακοποίηση της αλήθειας εις βάρος της εντολέως μας» αναφέρει ο κ. Κούγιας.

«Αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση την εντολέα μας, αλλά συγχρόνως μας εκθέτει και τους δύο» προσθέτει και σημειώνει: «Σε κάθε περίπτωση ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κο Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο»

Κούγιας προς Παπαδόπουλο: Αναλυτικά η ανακοίνωση του νυν συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θέλω να κάνω μια έκκληση προς τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο. Θέλω να τον παρακαλέσω να σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στους διοργανωτές των λαϊκών δικαστηρίων εις βάρος της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν και να διαιωνίζουν την παράνομη κακοποίηση της αλήθειας εις βάρος της εντολέως μας, χρησιμοποιώντας με κακόβουλο τρόπο την επαγγελματική μας οντότητα και προσωπικότητα.

Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα μη έχοντας τη δυνατότητα να συνεχίσουν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, λόγω της δικής μου απόλυτης επιλογής να μην νομιμοποιώ με την παρουσία μου αυτήν την παράνομη συμπεριφορά τους εις βάρος της κας κατηγορουμένης, κατάφεραν και δημιούργησαν εντέχνως μια δήθεν προσωπική μας αντιπαράθεση, εξασφαλίζοντας μια ανέξοδη για αυτούς μεγάλη τηλεθέαση.

Αυτή η αντιπαράθεση δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση την εντολέα μας, αλλά συγχρόνως μας εκθέτει και τους δύο και δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που θα περίμεναν 6 μήνες να τους κλείσουμε ραντεβού στα γραφεία μας, για να μας συναντήσουν, να συζητούν και να αξιολογούν την προσωπικότητα μας.

Σε κάθε περίπτωση ως εμπειρότερος και μεγαλύτερος σε ηλικία δικηγόρος θέλω να παρακαλέσω τον κο Παπαδόπουλο να ακούσει αυτή την έκκλησή μου και, αν δημιουργήθηκαν κάποιες μεταξύ μας διαφορές, αυτές μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο με μια απευθείας συζήτηση πρόσωπο προς πρόσωπο και όχι μέσω «πρωινάδικων» και «μεσημεριανάδικων» που έχουν καταστρέψει τη ζωή και τη δημόσια εικόνα εκατοντάδων αξιόλογων ανθρώπων.

Αθήνα, 6/10/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share