Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα - Θρίλερ με συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ζωντανή σύνδεση (video)

Η δραματική έφοδος των αστυνομικών

5 Οκτωβρίου 2022 11:39
Κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα - Θρίλερ με συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε ζωντανή σύνδεση (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τουλάχιστον δύο άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (5/10) μετά από έφοδο της αστυνομίας σε κατάστημα επί της οδού Μοναστηρίου 20 στην Θεσσαλονίκη, στο οποίο πραγματοποιούσαν ληστεία και είχαν ταμπουρωθεί.

Οι (τουλάχιστον δύο) δράστες όταν έγιναν αντιληπτοί έκλεισαν τα ρολά του καταστήματος κρατώντας σε αυτό υπαλλήλους, ενώ από ό,τι φαίνεται δεν υπήρχαν πελάτες. Με την έλευση της ΕΛΑΣ και τις σχετικές διαπραγματεύσεις, οι ληστές άνοιξαν τα ρολά και μετά την έφοδο των αστυνομικών συνελήφθησαν, ενώ η κάμερα της ΕΡΤ μετέδιδε ζωντανά το περιστατικό.

Συναγερμός σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά: Βρήκαν φωλιά με οχιές

Τρόμος σε νηπιαγωγείο στον Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη. Σε νηπιαγωγείο στο Βασιλούδι βρήκαν οχιές με αποτέλεσμα το σχολείο να είναι σε αναστολή λειτουργίας από τη Δευτέρα.

Είναι η δεύτερη φορά που βρήκαν οχιές μέσα στον χώρο του σχολείου. Ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Αλέξης Πατσιάλας μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» είπε ότι «με το που άνοιξε το σχολείο εντοπίστηκαν στον χώρο τρεις οχιές. Η μία ήταν ζωντανή. Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική και τις απομάκρυνε».

Όπως είπε, έγιναν όλες οι εργασίες που χρειάζονταν για καθαρισμό του χώρου και τοποθετήθηκαν απωθητικά και παγίδες, αλλά τόσο την προηγούμενη Παρασκευή όσο και τώρα, βρήκαν οχιές.

Ο αντιδήμαρχος εκτιμά ότι μπορεί να φωλιάζουν στα κεραμίδια. Με εντολή του δημάρχου σκέφτονται, επίσης, τη μετεγκατάσταση του νηπιαγωγείου για την ασφάλεια των παιδιών.

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-σοκ με οδηγό να παρασύρει σκύλο με το αυτοκίνητό του - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης (video)

Ενας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του έναν σκύλο στη Θεσσαλονίκη και τον άφησε ημιλιπόθυμο στην άκρη του δρόμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε τον σκύλο στην περιοχή Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με βίντεο που ήρθε στο φως, ο ασυνείδητος οδηγός συνέχισε κανονικά την πορεία του και δεν σταμάτησε για να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου ζώου. Ο σκύλος βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκινητικό βίντεο με μαμά σκυλίτσα που συναντά ξανά τα σκυλάκια της.

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει στο thestival.gr η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα. Η κ. Λάσπα και ο σύζυγός της ελπίζουν ο σκύλος τους να κερδίσει την μάχη για την ζωή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share