Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Χαράς ευαγγέλια»: Μαμά σκυλίτσα επανενώνεται με τα 9 κουτάβια που της είχαν κλέψει (video)

Απίστευτο!

2 Οκτωβρίου 2022 21:13
«Χαράς ευαγγέλια»: Μαμά σκυλίτσα επανενώνεται με τα 9 κουτάβια που της είχαν κλέψει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κλαίει η σκυλίτσα από ευτυχία, δακρύζουμε και εμείς από συγκίνηση. Η συγκινητική ιστορία μας έρχεται από την Ουκρανία, όπου τα 9 κουτάβια αυτού του άστεγου σκύλου κλάπηκαν από έναν ξένο και τα πέταξε στην άκρη ενός δρόμου. Η οικογένεια επανενώθηκε και διασώθηκε.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ερωτευμένη παράφορα η Τόνια Σωτηροπούλου: «Σου χρωστάω ένα από τα πιο όμορφα...»

Τα εγκαταλελειμμένα ζώα είναι ένα πρόβλημα με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στη σημερινή κοινωνία. Αυτό είναι πολύ γνωστό από τους ακτιβιστές που είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν καταφύγιο στα ζώα που επιβιώνουν στους δρόμους, με υψηλό κίνδυνο να υποστούν δυσάρεστες συνέπειες .

Ένα σαφές παράδειγμα αυτής της επισφαλούς κατάστασης είναι η περίπτωση αυτής της οικογένειας στην Ουκρανία , η οποία εγκαταλείφθηκε στην άκρη ενός δρόμου και έπρεπε να καταβάλει τις μεγαλύτερες προσπάθειες για να τα ταΐσει και να βρει καταφύγιο. Υπήρχαν 9 μικρά που είχαν χωριστεί από τη μητέρα τους, καθιστώντας πολύ δύσκολο για αυτούς να ταϊστούν.

Ήταν οι ακτιβιστές των Love Furry Friends που παρατήρησαν αυτήν την ομάδα τετράποδων και προσπάθησαν να βοηθήσουν. «Σταματήσαμε να τα ταΐσουμε. Τα κουτάβια ήταν πεινασμένα και φοβισμένα “, ανέφερε ο οργανισμός σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο YouTube.

Ένα από τα κουτάβια ήταν σε κακή κατάσταση και έπρεπε να μεταφερθεί στον κτηνίατρο, γιατί προφανώς έφαγε μερικά από τα σκουπίδια και του δημιούργησαν πρόβλημα. Με τη σειρά του, ο οργανισμός δημοσίευσε φωτογραφίες από τα σκυλιά στο λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Instagram και μια οικογένεια , που γνώριζε τα σκυλιά , επικοινώνησε μαζί τους.

«Μας ανέφερε: ένα αδέσποτο σκυλί γέννησε στην αυλή της. Τάιζε τη μητέρα και τα κουτάβια για ενάμιση μήνα. Πριν από μια εβδομάδα, ένας από τους δυσαρεστημένους γείτονες πήρε τα μικρά και τα εγκατέλειψε σε άγνωστο σημείο “, ανέφερε το καταφύγιο.

Η απελπισμένη μητέρα τους έψαχνε παντού χωρίς επιτυχία. Με αυτόν τον τρόπο οι ακτιβιστές αποφάσισαν να πάρουν τα μικρά και να τα πάνε στη μητέρα τους. Η αντίδραση του σκύλου άγγιξε όλους.

Όταν η μητέρα τα συνάντησε ξανά, δεν μπορούσε να σταματήσει να ουρλιάζει από ευτυχία. Μόλις είδε τα μωρά της, έτρεξε σε αυτά και άρχισε να τα εξετάζει, για να επιβεβαιωθεί ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Φαινόταν μάλιστα να ευχαριστεί τους διασώστες που έφεραν τα παιδιά της πίσω .

Όλη η οικογένεια ήταν ευπρόσδεκτη και το επόμενο πράγμα θα ήταν να βρούμε ένα ανάδοχο σπίτι για το κάθε ένα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share