Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την χτύπησαν (video)

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων

2 Οκτωβρίου 2022 14:39
Σοκ στην Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό βιασμό – Την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την χτύπησαν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αστυνομία μόλις έμαθε το περιστατικό προχώρησε σε προσαγωγές, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ένα άτομο έχει ομολογήσει ότι βρισκόταν στο σημείο.

Δείτε επίσης: Εφιάλτης στη Νέα Ιωνία: 38χρονη κατήγγειλε 58χρονο που την κρατούσε φυλακισμένη σε σπίτι και την κακοποιούσε σεξουαλικά

Το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά μία γυναίκα κατήγγειλε τον ομαδικό τη βιασμό.

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, στα Χανιά της Κρήτης.

Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό της από ομάδα ατόμων.

Φρίκη στα χέρια δύο Κρητικών έζησε μια 21χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν.

Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα, ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Την ξυλοκόπησαν

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα ένας, 19 χρόνος και ένας 22χρονος από τα Χανιά, έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο Κρητικούς και μάλιστα συνέλαβε τον έναν, τον 22χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές και ο 19χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share