Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Άνατροπή με τον καιρό! Το Σαββατοκύριακο θα...»: Έκτακτη προειδοποίηση από την Χριστίνα Σούζη!

Τι μας περιμένει;

23 Σεπτεμβρίου 2022 13:00
«Άνατροπή με τον καιρό! Το Σαββατοκύριακο θα...»: Έκτακτη προειδοποίηση από την Χριστίνα Σούζη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα - Χριστίνα Σούζη: Σήμερα Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, το Βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη! Περισσότερες και εντονότερες θα είναι οι βροχές στην Κρήτη!

Το βράδυ πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί . Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 5 μποφόρ και στο Ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 22 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 23 με 25 βαθμούς.

Το Σ/Κ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος οι Άνεμοι από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και μόνο στο ΝΑ Αιγαίο το Σάββατο θα πνέουν ΒΔ 4 με 6 Η θερμοκρασία σε άνοδο τη Δευτέρα Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το βράδυ θα βρέξει στα ΒΔ.

Οι Άνεμοι Ν 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο . Τέλος την Τρίτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δ – ΒΔ Οι Νοτιάδες θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα λίγο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της .

Αττική

Καιρός: Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη με πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στα Βόρεια του νομού , βελτίωση από το απόγευμα Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ Η Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός: Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, βελτίωση το βράδυ Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , και η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share