ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε 2 μαθητές κι έναν οδηγό μηχανής (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε 2 μαθητές κι έναν οδηγό μηχανής (φωτο)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 9:20 σήμερα το πρωί στην οδό Λυκούργου στην Καλαμάτα , όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Νέδοντος, προσέκρουσε σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχε σταματήσει για να περάσουν δυο παιδιά από την διάβαση για να πάνε στο παρακείμενο σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής και και οι δύο μαθητές.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στην Καλαμάτα: Άγρια επίθεση αδέσποτων σε νεαρή γυναίκα – Το θύμα της επίθεσης (video)

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο που διέσχιζε την οδό Λυκούργου δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα και σάρωσε την μηχανή και τους πεζούς μαθητές με αποτέλεσμα τα παιδιά να τραυματιστούν αρκετά σοβαρά. Η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν έπεσε σε άλλο όχημα που έβγαινε από την οδό Χίου.

Οι τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο μαθητές του 1ου Λυκείου, έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

«Σαφάρι» της Τροχαίας αποκάλυψε πως 7 στους 10 οδηγούς δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλούς οδήγησης- Βίντεο ντοκουμέντο από αστυνομικό

Ένας αστυνομικός που υπογράφει ως Κωνσταντίνος και δημοσιεύει βίντεο με τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του, κάνει έκκληση στους συναδέλφους του και στους πολίτες να φορούν κράνος.

Δείτε επίσης: Αδιανόητη τραγωδία στην Ημαθία: Σκοτώθηκε το παιδί τους σε τροχαίο, υιοθέτησαν και σκοτώθηκε κι εκείνο

Ο ίδιος ο αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά σε σοκαριστικό τροχαίο, το οποίο βρήκε ο ίδιος από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και το ανάρτησε για να ευαισθητοποιήσει και να φορούν κράνος οι αναβάτες και οι επιβάτες μοτοσυκλετών.

Στο δικό του σοκαριστικό ατύχημα, οδηγός ΙΧ πήγε αντίθετα παρανόμως, εκείνος κινείτο με τη μοτοσυκλέτα του και συγκρούστηκαν με μεγάλη σφοδρότητα. Ο αστυνομικός-μοτοσυκλετιστής πέταξε κυριολεκτικά μετά την πρόσκρουση στο ΙΧ, διέγραψε τροχιά 10 μέτρων και έπεσε στο οδόστρωμα με το σώμα και το κεφάλι. Οπως λέει ο ίδιος, τον έσωσε το κράνος. Γλίτωσε με μικροεπεμβάσεις κι επέστρεψε στους οικείους του και στη δουλειά του. Κι άλλη μια φορά είχε τροχαίο και τον έσωσε και πάλι το κράνος γι αυτό και κάνει έκκληση σε όλους να μην το αμελούν.

Δυστυχώς όμως, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τροχαίας, σε ελέγχους που έγιναν μόνο την περασμένη εβδομάδα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 1.447 οδηγούς μηχανής που δεν φορούσαν κράνος…




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου