Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Κρήτη: 18χρονος έβγαλε καραμπίνα και απείλησε τον οδηγό του άλλου οχήματος

Ο νεαρός οδηγός μηχανής ήταν οπλισμένος με καραμπίνα

17 Σεπτεμβρίου 2022 14:54
Τρόμος στην Κρήτη: 18χρονος έβγαλε καραμπίνα και απείλησε τον οδηγό του άλλου οχήματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα «ασυνήθιστο» τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου, στην Κριτσά στο Λασίθι.

Σύμφωνα με το neakriti, η σύγκρουση σημειώθηκε μεταξύ ενός Ι.Χ. και μιας μηχανής, με τους οδηγούς να τραυματίζονται ελαφρά.

Δείτε επίσης: Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Λογιστής τράβηξε όπλο κατά εργαζομένου - Σωτήρια παρέμβαση αστυνομικών (Video)

Οι οδηγοί των οχημάτων, ένας 41χρονος και ένας 18χρονος είχαν κτηματικές διαφορές μεταξύ τους και για αυτό το λόγω μετά τη σύγκρουση ο νεαρός οδηγός της μηχανής έβγαλε καραμπίνα και απείλησε τον 41χρονο.

Τρόμος στην Κρήτη: 18χρονος έβγαλε καραμπίνα και απείλησε τον οδηγό του άλλου οχήματος
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ο τελευταίος μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον του 18χρονου, ο οποίος μόλις το έμαθε μετέβη στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι φέρει σοβαρά τραύματα μετά το τροχαίο.

Συναγερμός στο Λασίθι: Σύλληψη 41χρονου επειδή μαχαίρωσε 62χρονο - Του επιτέθηκε για λόγους αντιζηλίας

Συναγερμός επικράτησε στο Λασίθι χθες (16/9) το βράδυ, καθώς στον εισαγγελέα θα βρεθεί 41χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 62χρονο για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, κάτι που συνέβη στον κεντρικό δρόμο του Σταυρού Ιεράπετρας.

Το περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 7.30 το βράδυ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 41 ετών άνδρας Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος διαμένει παράνομα στην Ελλάδα, πήγε στο Σταυρό, όπου εντόπισε τον 62χρονο και με ένα μαχαίρι τον χτύπησε στην αριστερή και στη δεξιά κλείδα, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Ο δράστης αμέσως μετά επιχείρησε να διαφύγει, όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το μαχαίρι, με το οποίο χτύπησε τον 62χρονο δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Επίθεση με μαχαίρι στο Λασίθι

Ο 62χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και λίγη ώρα αργότερα αναχώρησε για το σπίτι του, με μια ακόμη σοκαριστική καταγγελία να έρχεται στο φως από την Κρήτη.

Νύχτα τρόμου στην Χαλκίδα: Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύζυγό του - Επιτέθηκε και στα πεθερικά του

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στη Χαλκίδα το βράδυ της Κυριακής, όταν για άγνωστο λόγο άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ ενός ζευγαριού στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα και ο άνδρας φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να επιτέθηκε στη σύζυγό του, τραυματίζοντας την ελαφρά στο χέρι, σύμφωνα με το eviathema.gr.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τα πεθερικά του, τα οποία επενέβησαν ώστε να τον σταματήσουν. Ο άνδρας, τότε, επιτέθηκε και σε εκείνους χωρίς να τους τραυματίσει.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και προχώρησαν στην προσαγωγή του δράστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share