Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καταγγελία σοκ στην Κρήτη: 20χρονος πήγε να πνίξει 16χρονη γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

«Πήδηξε από το αμάξι για να σωθεί»

19 Αυγούστου 2022 12:20
Καταγγελία σοκ στην Κρήτη: 20χρονος πήγε να πνίξει 16χρονη γιατί του ζήτησε να χωρίσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη βίαιη επίθεση του συντρόφου της σε βάρος της καταγγέλλει 16χρονη κοπέλα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Λασίθι. Σύμφωνα με την καταγγελία της, εκείνος επιχείρησε να την πνίξει όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Κρήτη: Τουρίστας ξυλοκόπησε άγρια την πρώην σύζυγό του μέσα σε ξενοδοχείο

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή 12 Αυγούστου σε περιοχή του νομού Λασιθίου. Η 16χρονη συνάντησε τον 20χρονο φίλο της, έχοντας πάρει την απόφαση να διακόψει την σχέση τους.

Την ώρα που συζητούσαν μέσα στο αυτοκίνητο του νεαρού, του ζήτησε να χωρίσουν και τότε, όπως υποστηρίζει, εκείνος άρχισε να τη χτυπά και να την πιάνει από τον λαιμό για να την πνίξει.

«Πήδηξε από το αμάξι για να σωθεί»

Η μητέρα της μίλησε για την επίθεση που δέχθηκε η κόρη της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το παιδί πήδηξε από το αμάξι γιατί το είχε πιάσει από το λαιμό, το είχε χτυπήσει, οπότε άνοιξε την πόρτα πήδηξε από το αμάξι κι έφυγε και πήγε κάπου κεντρικά στη στάση ενός λεωφορείου. Επικοινώνησα μαζί της μετά από δέκα λεπτά και ειδοποίησα το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο αξιωματικός υπηρεσίας μαζί με ένα άλλο άτομο πήγαν στο σημείο όπου βρισκόταν το παιδί, το παραλάβουν και στη συνέχεια εγώ κατέθεσα μήνυση εναντίον του 20χρονου», είπε.

Η 16χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ειδικό.

«Όπου πετύχω την κόρη σου θα πετάξω το κεφάλι της στη θάλασσα»

Ο 20χρονος μάλιστα είχε το θράσος να τηλεφωνήσει ο ίδιος στη μητέρα της 16χρονης και να της πει ότι τη σκότωσε.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκότωσε την κόρη μου, ότι τη μαχαίρωσε και ότι όπου την πετύχει θα πετάξει το κεφάλι της στη θάλασσα», είπε ταραγμένη η μητέρα.

Ο πατέρας του από την άλλη της τηλεφώνησε και της ζήτησε συγγνώμη για να αποσύρει τη μήνυση, κάτι που δεν έγινε.

Ο 20χρονος διέφυγε της σύλληψης καθώς πέρασε το αυτόφωρο. Η μητέρα από την πλευρά της στέλνει μέσω του Star το δικό της μήνυμα στον νεαρό:

«Τις φορές που σήκωσε το ρημάδι το χέρι του στο παιδί μου θα μου τις πληρώσει. Θα μου τις πληρώσει στο δικαστήριο. Θέλω να τιμωρηθεί με το νόμο, αλλά τις φορές που σήκωσε χέρι στο παιδί μου δε θα του τις χαρίσω», είπε.

Συνεχίζει να παρενοχλεί τη 16χρονη ο 20χρονος

Ακόμα και τώρα όμως, ο 20χρονος φαίνεται πως δεν έχει πάρει το μάθημά του. Όπως διαπίστωσε η μητέρα έχουν ανέβει φωτογραφίες της κόρης της μέσα από ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Η ίδια εκτιμά ότι πίσω από τους λογαριασμούς αυτούς είναι ο 20χρονος και θα καταφύγει πάλι στις αρχές για να τον καταγγείλει.

Πριν από δύο ημέρες μάλιστα είχε πάει στο σπίτι της και φώναζε στη γειτονιά, προκαλώντας αναστάτωση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share