Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: 6χρονο παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό - Σύλληψη για τον οδηγό και τη συνοδό

Άμεσα και οι δυο τους στον εισαγγελέα

17 Σεπτεμβρίου 2022 09:16
Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: 6χρονο παιδί ξεχάστηκε σε σχολικό - Σύλληψη για τον οδηγό και τη συνοδό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός επικράτησε για σχολικό λεωφορείο, στο οποίο ένα 6χρονο αγοράκι είχε μείνει κλειδωμένο για δύο ώρες, αφού ξεχάστηκε από τους υπεύθυνους.

Το παιδί βρέθηκε να κοιμάται και είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, το σχολικό ήταν μισθωμένο από το Δήμο ή την περιφέρεια και μετέφερε παιδιά του δημοτικού σε απομακρυσμένες περιοχές του Ασπρόπυργου.

Ο 45χρονος οδηγός και η 60χρονη συνοδός οδηγούνται στον εισαγγελέα. Η μητέρα του εξάχρονου κατήγγειλε το περιστατικό, αφού επί δύο ώρες αναζητούσε τον εξάχρονο, με μια κινηματογραφική καταδίωξη να λαμβάνει τόπο στην περιοχή πρόσφατα.

Σύλληψη για σχολικό

Τρόμος για επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο: Τον έδεσαν, του έκλεψαν 100.000 ευρώ και λίρες και διέφυγαν με το ΙΧ του

Στιγμές τρόμου στα χέρια τεσσάρων μασκοφόρων ληστών έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης (06.09.2022) ένας 27χρονος επιχειρηματίας μέσα στο σπίτι τον στον Ασπρόπυργο.

Η ληστεία είχε λεία 100.000 ευρώ, χρυσές λίρες ενώ οι δράστες διέφυγαν με το πολυτελές αυτοκίνητο του θύματος!

Η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, όταν τέσσερα άτομα μπήκαν στο ισόγειο σπίτι του επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο και χωρίς να χάσουν χρόνο, τον έδεσαν και τον ανάγκασαν να τους δώσει τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιο.

Από εκεί πήραν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ποσό ύψους 100.000 ευρώ, 30 χρυσές λίρας και μπλοκ επιταγών αξίας 200.000 ευρώ.

Οι ληστές πήραν και τα κλειδιά του πολυτελούς αυτοκινήτου του 27χρονου επιχειρηματία. Με αυτό διέφυγαν από το σπίτι στον Ασπρόπυργο και το έκαψαν στο Μενίδι, λίγη ώρα μετά, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα ίχνη τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share