Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δραματικές ώρες με τον άνδρα που ανέβηκε στον Παρθενώνα: Ο ίδιος ζητά να συναντήσει τον πρωθυπουργό (video)

Έχει σημάνει συναγερμός στην Ακρόπολη

11 Σεπτεμβρίου 2022 17:58
Δραματικές ώρες με τον άνδρα που ανέβηκε στον Παρθενώνα: Ο ίδιος ζητά να συναντήσει τον πρωθυπουργό (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση επικρατεί στην Ακρόπολη, καθώς ένας άνδρας διέφυγε της προσοχής των φυλάκων και σκαρφάλωσε στον Παρθενώνα όπου κρέμασε σημαίες του Ισραήλ, της Ελλάδας, της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το αστέρι της Βεργίνας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ένας διαπραγματευτής ενώ στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού και προσπαθούν να πείσουν τον άνδρα να κατέβει από εκεί για την ασφάλεια του ίδιου και του μνημείου.

Θέλει να δει τον πρωθυπουργό

Ο άνδρας φαίνεται πως δηλώνει πως θέλει να συναντήσει τον πρωθυπουργό. Από ότι φαίνεται ο άνδρας δεν απειλεί να πέσει, όμως το σημείο που βρίσκεται είναι αρκετά επικίνδυνο καθώς κάνει βόλτες στη σκαλωσιά.

Αυτοκτόνησε ο CFO πασίγνωστου αμερικανικού κολοσσού - Έπεσε από τον 18ο όροφο εμβληματικού κτιρίου της Νέας Υόρκης

Ο Γκουστάβο Άρναλ άνοιξε τη τζαμαρία του πολυτελούς διαμερίσματός του στον 18ο όροφο ενός εκ των εμβληματικών κτιρίων της Νέας Υόρκης και πήδηξε στο κενό. Το ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, διευκρινίζοντας ο θάνατός του 52χρονου ήταν ακαριαίος. Οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες έκριναν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Άρτα: Φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Όταν ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης είχε χτιστεί λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε κερδίσει αμέσως το προσωνύμιο «τζένγκα», λόγω του ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού. Πράγματι, οι δεκάδες όροφοι μοιάζουν να ισορροπούν ο ένας πάνω στον άλλον, ακριβώς όπως τα τουβλάκια από το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Δύσκολα κανείς μπορεί να εξασφαλίσει ένα διαμέρισμα εκεί για λιγότερο από πέντε εκατομμύρια. Το σπίτι του Γκουστάβο Άρναλ, όμως, είχε τετραπλάσια τιμή, καθώς η έκταση του ξεπερνούσε τα 250 τετραγωνικά και βρισκόταν σε έναν από τους υψηλότερους ορόφους με εκθαμβωτική θέα προς τη Γουόλ Στριτ.

Ιδανική τοποθεσία για τον άνθρωπο που είχε διαπρέψει στο τιμόνι εταιρειών, δηλώνοντας κάποτε ότι «μετά την οικογένειά του οι επιχειρήσεις ήταν το μεγάλο του πάθος». Γιατί, λοιπόν, ο 52χρονος άνδρας που έμοιαζε να έχει τον κόσμο στα πόδια του μέχρι τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο μπαλκόνι, έβαλε τέλος τόσο πρόωρα και βάναυσα στη ζωή του; Με μία δρασκελιά βρέθηκε στον πολύβουο δρόμο που συνήθιζε να διασχίζει κάθε πρωί με τα πόδια για να βρεθεί στο γραφείο του μερικά μέτρα πιο μακριά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share