Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον Παρθενώνα - Σπεύδει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Κρατά σημαίες της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Νέας Δημοκρατίας

11 Σεπτεμβρίου 2022 13:55
Θρίλερ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον Παρθενώνα - Σπεύδει διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άτομο σκαρφάλωσε σε σκαλωσιά στην Ακρόπολη με τις σημαίες της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Νέας Δημοκρατίας. Στο σημείο έχουν σπεύσει διαπραγματευτές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Το άτομο δεν κατεβαίνει από τη σκαλωσιά.

ανδρασ-απειλει-να-πεσει-απο-τον-παρθενωνα-11-9

Θλιβερό περιστατικό στον Βόλο: 19χρονη με νοητική υστέρηση κατήγγειλε τον θείο της για βιασμό και προσπάθησε να αυτοκτονήσει (video)

Σοκαριστική είναι η εξέλιξη στην υπόθεση της 19χρονης κοπέλας από τα Τρίκαλα, η οποία ήρθε με τη μητέρα της για καλοκαιρινές διακοπές στον Βόλο, και κατήγγειλε ότι εγκαταλείφθηκε εκτός σπιτιού, αφού πρώτα τη βίασε ο 40χρονος θείος της. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr η κοπέλα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή, που πάσχει από νοητική αναπηρία, κατανάλωσε την Παρασκευή (9/9) μεγάλη ποσότητα χαπιών, στο σπίτι της 65χρονης νονάς της, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Δείτε επίσης: Μητροπολίτης Κοζάνης για βιασμούς: «Σήμερα οι κοπέλες κυκλοφορούν ημίγυμνες» (Video)

Σημειώνεται πως η 19χρονη έμεινε για ένα βράδυ στις καρέκλες καφετεριών της παραλίας Βόλου, καθώς όπως καταγγέλλει η μητέρα της την έδιωξε από τον σπίτι, της παίρνει το αναπηρικό επίδομα, ενώ έχει βιαστεί από τον θείο της περισσότερες από τρεις φορές.

Εφιαλτικές στιγμές για 16χρονη στο Μαρούσι: Άγνωστος της επιτέθηκε για να την βιάσει στο πάρκινγκ του σπιτιού της

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια ανήλικη όταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει δέχτηκε τη βίαιη επίθεση ενός άγνωστου άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Δείτε επίσης: Σοβαρή καταγγελία 16χρονης για ομαδικό βιασμό σε πάρτι - Ήπιε δύο ποτά κι έχασε τις αισθήσεις της (video)

Ο εφιάλτης για τη 16χρονη ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν από τις δύο χθες το μεσημέρι. Η ανήλικη που ήταν στο διαμέρισμα της οικογένειας της, βγήκε από αυτό και κατευθύνθηκε προς τα υπόγεια πάρκινγκ του κτιριακού συγκροτήματος που διαμένει.

Χωρίς η κοπέλα να υποψιαστεί την παρουσία κάπου άλλου ατόμου συνέχισε να περπατά αμέριμνη προκειμένου να πάρει το ποδήλατο της. Ξαφνικά, από πίσω της επιτέθηκε ένας άγνωστος άνδρας ο οποίος αφού της έκλεισε το στόμα με το χέρι του, στη συνέχεια την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας κι άρχισε να τη θωπεύει.

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, η 16χρονη κατάφερε να αντισταθεί στον δράστη. Πάλεψε μαζί του, και αφού τον δάγκωσε στο χέρι στη συνέχεια κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share