Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δύο γυναίκες έσωσε ferry boat στο Ρίο Αντίρριο – Παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα (video)

Με κινήσεις ακριβείας ο καπετάνιος του πλοίου πλησίασε τις κολυμβήτριες

10 Σεπτεμβρίου 2022 17:53
Δύο γυναίκες έσωσε ferry boat στο Ρίο Αντίρριο – Παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/9) στο Λιμεναρχείο Ρίου, μετά από σήμα, ότι δύο άτομα βρίσκονταν σε κίνδυνο, καθώς είχαν παρασυρθεί από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα ενώ κολυμπούσαν. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση του, ενώ έσπευσε στο σημείο ferry boat.

Με κινήσεις ακριβείας, ο καπετάνιος του πλοίου πλησίασε τις κολυμβήτριες και κατέβασε τον καταπέλτη του σκάφους. Έτσι οι δύο γυναίκες κατάφεραν να επιβιβαστούν σε αυτό και να τελειώσει αισίως η περιπέτειά τους. Την υπόθεση διερευνά το αρμόδιο τμήμα του λιμεναρχείου Πατρών.

Γιγαντιαία κύματα «καταπίνουν» πλοίο στο Αιγαίο - Η απίστευτη μάχη του θρυλικού «Σκοπελίτη» (video)

Λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Νάξου το πλοίο Σκοπελίτης έδωσε «μάχη» με τα κύματα εξαιτίας των μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο.

Το βίντεο αποτυπώνει πλήρως τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στα πελάγη, με τους επιβάτες να περνούν δύσκολες στιγμές μέχρι να δέσει στο λιμάνι. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κατάπολα Αμοργός-Κουφονήσια, Σχοινούσα – Ηρακλειά – Νάξος. Προβλήματα όμως παρουσιάστηκαν και στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυριου.

Νεκρός 44χρονος σε πλοίο στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκόπελος

Από ένα τραγικό γεγονός σημαδεύτηκε το ταξίδι του πλοίου CHAMPIONJET 1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι με έναν 44χρονο επιβάτη να χάνει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Λιμάνι Πειραιά: Επιβάτης κρεμάστηκε από τον καταπέλτη για να μπει στο πλοίο! (video)

Αργοπορήμένος αλλά ατρόμητος ο επιβάτης ενός πλοίου. Δεν πρόλαβε το πλοίο για το οποίο είχε εισιτήριο και παραλίγο να του συμβούν και χειρότερα.

Δείτε επίσης: Θρίλερ εν πλω στην Αίγινα: Πρόσκρουση επιβατικού πλοίου στο λιμάνι με σχεδόν 600 ψυχές μέσα

Σύμφωνα με το zarpanews,gr, ο άνδρας θέλησε να πάρει το πλοίο που έφευγε από το λιμάνι του Πειραιά…. πάση θυσία, και πήδηξε και πιάστηκε από τον καταπέλτη καθώς αυτό αναχωρούσε!

Όπως φαίνεται στην εικόνα που δημοσίευσε το zarpanews.gr, ο άνδρας είναι γαντζωμένος από τον καταπέλτη. Ωστόσο η προσπάθεια ήταν μάταιη καθώς δεν τα κατάφερε, σκόνταψε και έπεσε πάνω στην προβλήτα του λιμανιού.

Δείτε το βίντεο του zarpanews

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share