Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θάνατος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Η εισαγγελία Πατρών διορίζει δύο πραγματογνώμονες για τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα

Αποκλειστικό!

8 Σεπτεμβρίου 2022 13:15
Θάνατος σπιτονοικοκυράς Πισπιρίγκου: Η εισαγγελία Πατρών διορίζει δύο πραγματογνώμονες για τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εισαγγελία Πατρών διορίζει δύο πραγματογνώμονες για τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα. Αυτό αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” . Η δικογραφία για την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα γύρισε πίσω στην ασφάλεια γιατί η εισαγγελέας κ. Μπογδάνη ζήτησε να γίνει ιατρική πραγματογνωμοσύνη. Θα οριστούν ένας παθολόγος και ένας νευρολόγος οι οποίοι θα ιερευνήσουν τα ακριβή αιτία θανάτου της Ευγενίας Κούτρα.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Πώς σχολιάζει την πρόταση του εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Το αν θα γίνει εκταφή της Ευγενίας Κούτρα θα το αποφασίσει ο πραγματογνώμονας που θα διοριστεί.
Επίσης θα ληφθούν καταθέσεις από τους συγγενείς.

Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων που εκπροσωπεί 11 από τους 12 συγγενείς της εκλιπούσας , μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε ότι για την ώρα δεν έχουν καταλήξει αν θα ορίσουν δικό τους τεχνικό σύμβουλο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κόλαφος η πρόταση του εισαγγελέα για την δολοφονία της Τζωρτζίνας - Zητεί την παραπομπή της σε δίκη

Την παραπομπή σε δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με θύμα τη μεγάλη της κόρη Τζωρτζινα, προτείνει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης προς το Δικαστικό Συμβούλιο. Με την ευκαιρία, δείτε τι βρήκε στο σπίτι ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της.

Ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η 33χρονη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα την πρωτότοκη κόρη της αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού.

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Κόλαφος η πρόταση του εισαγγελέα για την δολοφονία της Τζωρτζίνας - Zητεί την παραπομπή της σε δίκη

Αν και η 33χρονη αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται ο εισαγγελικός λειτουργός θεωρεί ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια της μητέρας της και για το λόγο, προτείνει την παραπομπή της καθώς και τη συνέχιση της προσωρινής της κράτησης της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ασκήθηκε τον περασμένο Μάρτιο με τον εισαγγελέα να ζητεί τότε την έκδοση εντάλματος σύλληψης με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share