Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι βρήκε στο σπίτι ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της - «Κλαίω μόνος μου» (video)

«Δεν έμπαινα στο δωμάτιο - Δεν αισθανόμουν καλά»

6 Σεπτεμβρίου 2022 14:06
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι βρήκε στο σπίτι ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της - «Κλαίω μόνος μου» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τα αντικείμενα που βρήκε μέσα στο σπίτι μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι δεν αντέχει να μπει στο δωμάτιο των νεκρών κοριτσιών.

«Πονάει η καρδούλα μου, κλαίω μόνος μου. Θα πάω σε μία εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ: "τι να κάνω τα κουκλάκια;". Δεν μπορώ να τα πετάξω» είπε αρχικά ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού μιλώντας στον ALPHA.

Δείτε επίσης: «Ρούλα υπόγραψε...»: Ζητάει άμεσα διαζύγιο από την Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης!

«Βρήκα το ημερολόγιο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Διάβασα 2-3 σελίδες, μετά το άφησα. Τα αποσπάσματα που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφουν ότι μεγάλωσε στην Πάτρα και ότι έγινε μία ευτυχισμένη μητέρα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δεν έμπαινα στο δωμάτιο. Δεν αισθανόμουν καλά. Με τρομάζουν. Κλαίω μόνος μου» είπε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια ο Χάρης Μαρκούλης.

«Δεν μπορώ να ζήσω εδώ μέσα»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε μιλήσει στο MEGA, όπου είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να εγκαταλείψει το οίκημα, παρά το γεγονός ότι το αγόρασε πρόσφατα και επένδυσε σε αυτό.

«Θέλω να φύγω. Το πουλάω το σπίτι ή το ενοικιάζω. Ό,τι έρθει πρώτο. Βλέπετε ότι το έχω κάνει όμορφο, πολυτελείας», είχε σημειώσει. Όπως είχε πει, η πίεση που αισθάνεται από τις αντιδράσεις και τις ερωτήσεις του κόσμου στον δρόμο, τον έκαναν γρήγορα να καταλάβει πως η επένδυση που έκανε δεν ήταν σωστή.

«Δεν νιώθω καλά. Τελική είναι η απόφασή μου, δεν μπορώ να ζήσω μέσα σε αυτό το σπίτι», τόνιζε. Ο νέος ιδιοκτήτης είχε πει ότι πλήρωσε 33.000 ευρώ για να το αγοράσει και επένδυσε άλλα 35.000 για να το ανακαινίσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share