Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: 57χρονος πνίγηκε στη στην παραλία Κουτσουπιά

Απέραντη θλίψη!

6 Σεπτεμβρίου 2022 22:21
Τραγωδία στη Λάρισα: 57χρονος πνίγηκε στη στην παραλία Κουτσουπιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ένας 57χρονος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα κι έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν να επιπλέει άλλοι λουόμενοι, ειδοποιώντας ΕΚΑΒ και Λιμενικό να σπεύσουν στο σημείο, και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή, ο άτυχος 57χρονος είχε δυστυχώς καταλήξει. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα, σημειώθηκε νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα έναν 33χρονο στην Θήβα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τραγωδία στη Λάρισα: 57χρονος πνίγηκε στη στην παραλία Κουτσουπιά
(EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Ωρωπός: Αδήλωτος ο 17χρονος διανομέας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Τι ανακοίνωσε η Επιθεώρηση Εργασίας (video)

Σε καθεστώς αδήλωτης και παράνομης εργασίας, εργαζόταν ο 17χρονος διανομέας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό, σύμφωνα με την Επιθεώρηση Εργασίας. Η ανεξάρτητη αρχή διενεργεί περαιτέρω έλεγχο προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις για τον θάνατο του παιδιού.

Δείτε επίσης: Τραγωδία με 17χρονο ντελιβερά: Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε η ομάδα του Ωρωπού - «Μου πήραν το παιδί», λέει ο πατέρας (video)

Όπως επισημαίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας που πραγματοποίησε έλεγχο στην επιχείρηση εστίασης όπου εργαζόταν ο ανήλικος διανομέας Βασίλης Μέρκουρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο στη Σκάλα Ωρωπού, προέκυψε ότι το θύμα εργαζόταν με καθεστώς αδήλωτης και παράνομης, λόγω ηλικίας, εργασίας.

Στο μεταξύ, διενεργείται περαιτέρω έλεγχος προκειμένου να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις. Παράλληλα, η Διοίκηση και τα στελέχη της Υπηρεσίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους των θανόντων.

Ωρωπός: Ποινική δίωξη στον οδηγό

Ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με 17χρονο άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα προσήλθε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και αδελφός του κατηγορούμενου, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι ήταν εκείνος ο οδηγός.

Μετά τον θάνατο του 17χρονου εμφανίστηκε και ο πραγματικός οδηγός. Φέρεται δε να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν από το δικαστικό ρεπορτάζ. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του οχήματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή κατάθεση, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τον ιδιοκτήτη του σουβλατζίδικου στο οποίο ο 17χρονος εργαζόταν χωρίς να κατέχει δίπλωμα οδήγησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share