Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία με 17χρονο ντελιβερά: Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε η ομάδα του Ωρωπού - «Μου πήραν το παιδί», λέει ο πατέρας (video)

«Τον τράκαρε και έφυγε - Τον εγκατέλειψε»

5 Σεπτεμβρίου 2022 19:35
Τραγωδία με 17χρονο ντελιβερά: Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε η ομάδα του Ωρωπού - «Μου πήραν το παιδί», λέει ο πατέρας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΣ Ωρωπός αποχαιρετάει τον 17χρονο ντελιβερά, που σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε, ΙΧ αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο μήνυμα της ομάδας, που δημοσιεύτηκε στο Facebook και συνοδεύεται από μία φωτογραφία ποδοσφαιριστών της ακαδημίας, μαζί με τους οποίους βρίσκεται και ο 17χρονος, ο ΠΑΣ Ωρωπός τονίζει την αγάπη του άτυχου νέου σε αυτήν. Παράλληλα, τον χαρακτηρίζει ως ένα ευγενικό και σεμνό παιδί, που είχε διάθεση να βοηθήσει, όπου κι αν του ζητήθηκε.

Ο 17χρονος ήταν μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου και είχε αγωνιστεί στην ακαδημία του ΠΑΣ Ωρωπός.

Το μήνυμα των μελών του ΠΑΣ Ωρωπός είναι το εξής:

«Απ’ αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ’ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας.

Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ). Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο. Μακάρι αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!».

Απ αυτή τη φωτογραφία κάποιος πλέον λείπει. Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και...

Posted by ΠΑΣ Ωρωπός on Sunday, September 4, 2022

Ξεσπά ο πατέρας του - «Το παιδί μου δεν γυρνά πίσω»

«Μου πήρε το παιδί… Αυτό τίποτε άλλο. Το παιδί μου δεν ξαναγυρνά πίσω», δηλώνει ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Ωρωπό.

Ο πατέρας του 17χρονου έφτιαξε εκκλησάκι στο σημείο κοντά στις παλιές φυλακές Ωρωπού όπου χτες βράδυ ο 17χρονος γιος του χτυπήθηκε από ΙΧ, εγκαταλείφθηκε και μοιραία ξεψύχησε μέσα σε λίγες ώρες. «Ό,τι και να λέω, ό,τι και να κάνω, η Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι να μένουν έξω», είπε ο πατέρας του 17χρονου στην εκπομπή «Live News».

«Βγήκε ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα και το παρέσυρε. Και ο οδηγός του ΙΧ ήταν πιωμένος», πρόσθεσε ο πατέρας του 17χρονου Βασίλη ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς και η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ από το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταναλώσει αλκοόλ, εγκατέλειψε τον άτυχο νεαρό αβοήθητο στον τόπο του δυστυχήματος. «Τον τράκαρε και έφυγε. Τον εγκατέλειψε». Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στην αστυνομία και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε. Το πρωί όμως, που ο 17χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ο ίδιος ανακάλεσε και εμφανίστηκε τελικά ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα.

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν και οι μαρτυρίες περίοικων οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τον εκκωφαντικό ήχο της σύγκρουσης. «Ακούμε έναν φοβερό θόρυβο. Πεταγόμαστε πάνω και βλέπουμε αυτό το παλικαράκι πάνω στα κάγκελα. Ήταν τόσο μικρό παιδάκι. Μόλις 17 χρονών. Διασκορπιστήκανε τα πάντα. Μέχρι και μέσα στον κήπο πετάχτηκαν κομμάτια».

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο με τον 17χρονο αιμορραγεί πάνω στην άσφαλτο. «Δεν ήρθε γρήγορα, άργησε μισή ώρα. Παίρναμε συνεχώς τηλέφωνα να έρθουν. Τελικά τον πήρανε αλλά ήταν σε άθλια κατάσταση».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share