Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Ωρωπό: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς - Συγκρούστηκε με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Σημειώνεται πως το παιδί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

4 Σεπτεμβρίου 2022 16:21
Τραγωδία στον Ωρωπό: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς - Συγκρούστηκε με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή του Ωρωπού, καθώς 17χρονος που εργαζόταν ως ντελιβεράς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Θράκη: Οδηγός καταπλακώθηκε από την νταλίκα του και σκοτώθηκε

Το τροχαίο έγινε έξω από τις Παλιές Φυλακές, όταν οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τον νεαρό εργαζόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Μάλιστα, αφού χτύπησε τον 17χρονο εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης που του είχε δώσει το αυτοκίνητο και δήλωσε ότι αυτός οδηγούσε.

Τραγωδία στον Ωρωπό: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς - Συγκρούστηκε με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Το πρωί που το παιδί κατέληξε, ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανακάλεσε και εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα. Σημειώνεται πως το παιδί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με 41χρονο να πυροβολεί έξω από εστιατόριο - Έψαχνε τον διανομέα

Ένας 41χρονος άρχισε να πυροβολεί έξω από εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και προκλήθηκε αναστάτωση. Οι πυροβολισμοί έπεσαν επί της οδού Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη με τον 41χρονο τελικά να συλλαμβάνεται. Οπως αναφέρει το voria, ο 41χρονος πήγε στο εστιατόριο και ζήτησε να μάθει ποιος ήταν ο διανομέας που έγραψε ένα «Γ» δίπλα από το κουδούνι του.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στη Κυψέλη: Άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί

Στον… κόσμο των ντελιβεράδων, το γράμμα «Γ» συμβολίζει κάποιον πελάτη που δεν δίνει πουρμπουάρ όταν παραλαμβάνει την παραγγελία. Δεν είναι λίγοι οι διανομείς που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο τρόπο για να… προειδοποιήσουν τον επόμενο συνάδελφό τους. Ο 41χρονος δεν έλαβε απάντηση, κάτι το οποίο φαίνεται και από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Voria.gr, με τον άνδρα να κινείται δύο μέτρα μακριά από την πόρτα του καταστήματος, να βγάζει ένα πιστόλι και να πυροβολεί μία φορά στο έδαφος, εμφανώς εκφοβιστικά.

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

Συναγερμός επικράτησε στη Γλυφάδα, μετά από νέα μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς το βράδυ της Παρασκευής (17/12), οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα έναν τραυματία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00 της Παρασκευής (17/12) όταν δύο άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα της επίθεσης το οποίο είναι τραυματισμένο, με τις εξελίξεις να υπάρχουν και σε ένα ακόμη έγκλημα στην περιοχή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share