Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη θλίψη στη Πάτρα - Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία!

6 Σεπτεμβρίου 2022 17:49
Ανείπωτη θλίψη στη Πάτρα - Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος δίχρονου κοριτσιού το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο. Την ίδια στιγμή, νέες εξελίξεις έχουν έρθει στο φως για τον θάνατο του 17χρονου διανομέα από τον Ωρωπό.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, τα αίτια θανάτου του μικρού κοριτσιού είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα αίτια, ενώ το παιδί είχε διαγνωστεί θετικό και στον κορωνοϊό.

Ανείπωτη θλίψη στη Πάτρα - Νεκρό 2χρονο κοριτσάκι
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου και χθες (5/9) κατέληξε.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται με τον κορονοϊό.

Το παιδί μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη (1/9) στο Ρίο και κατέληξε τη Δευτέρα (5/9) βυθίζοντας στη θλίψη και τα ερωτηματικά την οικογένειά του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share