Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο Θεόδωρος Γκέκας

Θλίψη στον ιατρικό κόσμο της Λάρισας και της Κατερίνης

6 Σεπτεμβρίου 2022 15:22
Σοκ: Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο Θεόδωρος Γκέκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, θα γίνει η κηδεία του γιατρού – πνευμονολόγου Θόδωρου Γκέγκα, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας (6/9) από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 44 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κατερίνης.

Ο Θόδωρος Γκέγκας αφήνει πίσω του τους γονείς του Γιώργο και Ασημίνα, τα αδέλφια του Γιάννη και Μάρθα, και τα ανίψια του Γιώργο και Κωνσταντίνο. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 11 το πρωί, ενώ ο ενταφιασμός του θα γίνει στο Α’ Κοιμητήριο της Κατερίνης.

Ο Θόδωρος Γκέγκας ήταν ένας καταξιωμένος Πνευμονολόγος – φυματιολόγος, διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στην Κατερίνη, ενώ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού έδινε τη δική του μάχη απέναντι στον φονικό ιό, στην κλινική covid του Νοσοκομείου Κατερίνη. Εργάστηκε και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης αλλά και σε κλινική της Λάρισας.

Δείτε επίσης: Τραγωδία με 17χρονο ντελιβερά: Με ένα σπαρακτικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε η ομάδα του Ωρωπού - «Μου πήραν το παιδί», λέει ο πατέρας (video)

Απέραντη θλίψη στον Διομήδη Άργους: Πέθανε στον δρόμο για αγώνα η Λένα Πετράκη

πετρακησ-θανατοσ-6-9

Με μια μαύρη κορδέλα στο λογότυπο της ομάδας, ο Διομήδης Άργους θρηνεί για το θάνατο της Λένας Πετράκη.

«Το Λενάκι μας δεν είναι πια κοντά μας. Το γλυκό της χαμόγελο που φώτιζε την οικογένεια μας έσβησε. Καθοδόν για το απογευματινό αγώνα στην Αθήνα ο χαμός της Λένας Πετράκη είναι μαχαιριά στην καρδιά. Γιατί εκεί στις καρδιές όλων μας ήταν και θα είναι η Ροζαλίντα μας (όπως τη φωνάζαμε)», αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωση του.

Την ίδια ώρα, μέσω του επίσημου site, η ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της για την απώλεια της Λένας Πετράκη. Διετέλεσε επί σειρά ετών υπεύθυνη του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Διομήδη Άργους. Ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Ανόρθωσης και του Διομήδη, στα πλαίσια του τουρνουά “ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ”, δεν θα διεξαχθεί.

Νεκρός 44χρονος σε πλοίο στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκόπελος

Από ένα τραγικό γεγονός σημαδεύτηκε το ταξίδι του πλοίου CHAMPIONJET 1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι με έναν 44χρονο επιβάτη να χάνει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share