Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Trannos: «Προς το παρόν…» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το τροχαίο

«Ευχαριστώ πολύ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης»

4 Σεπτεμβρίου 2022 19:01
Trannos: «Προς το παρόν…» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου ο γνωστός τράπερ Trannos έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τις εξελίξεις που πληροφορούσαν πως είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται προληπτικά, ο ίδιος έδωσε τη δική του απάντηση.

Η ανάρτηση του Trannos μετά το ατύχημα

«Ευχαριστώ πολύ για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης που δέχτηκα. Προς το παρόν αναρρώνω και σε λίγες ημέρες επιστρέφω δυναμικά για τα shows. Να φοράτε ζώνη ίσως σώσει και τη δική σας ζωή» έγραψε ο Trannos.

Trannos πρώτη ανάρτηση μετά από τροχαίο

Νωρίτερα ο ίδιος μόλις βγήκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Όλα καλά. Άλλο είναι το δικό μου ατύχημα άλλο το άλλο. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Θέλει προσοχή ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι όσοι επιβαίναμε στο αμάξι είμαστε καλά. Λίγο τα πλευρά μου από τη ζώνη, πάντα να φοράμε ζώνη, μέχρι εκεί. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι» ανέφερε.

Mad Clip: Ένας χρόνος από το μοιραίο τροχαίο και την απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή - Τα ντοκουμέντα που συγκλονίζουν μέχρι και σήμερα (video)

Αμέσως η σκέψη όλων πήγε φυσικά στην περίπτωση του Παντελή Παντελίδη, ενός καλλιτέχνη που λάτρεψαν οι φανς του και που σκοτώθηκε επίσης πολύ νέος σε τροχαίο.

Δείτε επίσης: Mad Clip: «Δεν έκανε κόντρα, δεν είχε πάρει ναρκωτικά» - Στη δημοσιότητα ολόκληρο το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του (video)

Σιγά σιγά μάθαμε όλοι τις λεπτομέρειες του δυστυχήματος. Ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα στη Βουλιαγμένη, ενώ επέστρεφε από έναν γάμο συνεργατών του, όπου διασκέδασε ανυποψίαστος για την… τραγική εξέλιξη της βραδιάς.

Ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών και ενώ είχε να δώσει ακόμα πολλά. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους θαυμαστές του τραγουδιστή, που κατέκλυσαν τα social media μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ποστάροντας φράσεις από τα τραγούδια του και εκατοντάδες “RIP” με τη φωτογραφία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share