Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» από Παγώνη και Καπραβέλο για την εξέλιξη της πανδημίας - Αυξημένος ο κίνδυνος για ηλικιωμένους (video)

«Πρέπει ηλικιωμένοι και ευάλωτοι πολίτες να εμβολιαστούν για να προφυλαχθούν»

4 Σεπτεμβρίου 2022 10:46
Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» από Παγώνη και Καπραβέλο για την εξέλιξη της πανδημίας - Αυξημένος ο κίνδυνος για ηλικιωμένους (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καθησυχαστική εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη αναφορικά με τη γρίπη, η διασπορά της οποίας είναι ασυνήθιστα αυξημένη για την εποχή, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: Πράσινο φως για επικαιροποιημένα εμβόλια κατά της «Όμικρον»! Ποιοι και γιατί πρέπει να εμβολιαστούν ξανά - Προειδοποίηση Ματίνας Παγώνη (Video)

«Δεν χρειάζεται πανικός για τα περιστατικά γρίπης που καταγράφονται φέτος πολύ νωρίτερα, άλλωστε έχει συμβεί και στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Πρόσθεσε πως η γρίπη είναι ένας ιός που γνωρίζουν καλά οι επιστήμονες και ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν. Η κ. Παγώνη κάλεσε τους πολίτες να εμβολιστούν για την γρίπη, καθώς όπως είπε φέτος ακόμη περισσότεροι δεν φορούν μάσκα και άρα είναι πιθανότερο να μολυνθούν.

«Πρέπει ηλικιωμένοι και ευάλωτοι πολίτες να εμβολιαστούν για να προφυλαχθούν», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Από την άλλη, ο Δ/ντης ΜΕΘ Β’ Νοσ. Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, τονίζει τον κίνδυνο που ενέχει η χαλάρωση των μέτρων ειδικά για τους ηλικιωμένους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share