Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε άνδρας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο - Βρέθηκε κρεμασμένος στις τουαλέτες

Το άψυχο σώμα του εντόπισαν νοσηλευτές

4 Σεπτεμβρίου 2022 10:03
Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε άνδρας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο - Βρέθηκε κρεμασμένος στις τουαλέτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η αυτοκτονία που σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Θλίψη στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας που έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καυγά με τον γιο του

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όταν 57χρονος άνδρας πήγε στις τουαλέτες της Παθολογικής Κλινικής και έφτιαξε μία θηλιά και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το άψυχο σώμα του εντόπισαν νοσηλευτές που αμέσως επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση για τα αίτια που ο 57χρονος άνδρας, Ιρλανδικής καταγωγής, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε άνδρας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο - Βρέθηκε κρεμασμένος στις τουαλέτες

Θρίλερ με την αυτοκοτονία του επιχειρηματία στη Σκιάθο: Το σημείωμα του αυτόχειρα - Πληροφορίες πως κατονόμασε τοκογλύφο

Στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο επιχειρηματίας, που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Σκιάθο, αναζητούν οι Αρχές τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο 55χρονος φέρεται να έχει καταγράψει εκεί τι είχε προηγηθεί πριν φτάσει στην αυτοχειρία και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως αναφέρει ονόματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του gegonota.news στο ιδιόχειρο σημείωμα κατονομάζει τον τοκογλύφο και τον καθιστά υπεύθυνο για την αυτοκτονία του μαζί με τις τράπεζες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Παράλληλα, επιχειρηματίες που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον αυτόχειρα μιλώντας στην ιστοσελίδα αναφέρθηκαν στο πρόσωπο που κατονομάζει ο αυτόχειρας καθώς στη Σκιάθο όλα δείχνουν πως είναι «κοινό μυστικό» το περιεχόμενο του σημειώματος.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα υπάρχουν πληροφορίες πως πρόκειται για έναν άντρα που εμπλέκεται σε «προστασίες» και που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αδικαιολόγητο πλουτισμό, εκμεταλλευόμενος πρόσωπα που βρίσκονται σε ανάγκη ο οποίος ωστόσο «δεν έχει απασχολήσει» τις αρχές.

Θρίλερ με την αυτοκοτονία επιχειρηματία στη Σκιάθο: Το σημείωμα του αυτόχειρα - Πληροφορίες πως κατονόμασε τοκογλύφο

Στις Αρχές κατέθεσαν και στενοί συγγενείς του 55χρονου επιχειρηματία που φέρονται να υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν την έκταση του οικονομικού προβλήματος, που αντιμετώπιζε. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν γνωστά αλλά οι συγγενείς του δεν τα θεωρούσαν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοκτονία και να αφήσει ορφανά τα παιδιά του. Επίσης δήλωσαν άγνοια για την εμπλοκή του με τοκογλύφο.

Ο 55χρονος κρεμάστηκε σε δέντρο έξω από βίλα στην περιοχή της Αγίας Ελένης στη Σκιάθο, όπου τον εντόπισε Βρετανός τουρίστας και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο 55χρονος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Reader, δεχόταν πιέσεις για οικονομικά ζητήματα εδώ και καιρό αλλά σπάνια μιλούσε στους οικείους του γι' αυτό.

Ο ίδιος, γέννημα θρέμμα από τη Σκιάθο, διατηρούσε για πολλά χρόνια μίνι μάρκετ στο νησί, ώσπου κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να επεκταθεί στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Πήρε δάνεια, χρεώθηκε και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, με τα χρέη να τον πνίγουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share