Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας που έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καυγά με τον γιο του

Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του

20 Αυγούστου 2022 13:35
Θλίψη στην Κρήτη: Νεκρός ο πατέρας που έπεσε από το μπαλκόνι μετά από καυγά με τον γιο του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 79χρονος άνδρας, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής 19/8 έπεσε από το μπαλκόνι, στη Σητεία. Ο ηλικιωμένος, όπως αναφέρει το creta24.gr, φέρεται να είχε έντονη αντιπαράθεση με τον γιο του και πάνω στη φασαρία αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Νεκρή 53χρονη που έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Από την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό εξετάζεται ως αυτοκτονία ωστόσο θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 79χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Τραγική ακολουθία αυτοκτονιών από νεαρά παιδιά: Πατέρας στο Ηράκλειο βρήκε απαγχονισμένο τον 17χρονο γιο του

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) σε οικισμό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, στην επαρχία Μονοφατσίου στο Ηράκλειο.

Ένα ανήλικο αγόρι ηλικίας μόλις 17 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του με τον πλέον τραγικό τρόπο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, το αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο από τον ίδιο του τον πατέρα ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τον μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο ανήλικος φέρεται ότι αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Η νεκροψία/νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου ενώ σχετική έρευνα διεξάγει η αστυνομία.

Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα στην Πάτρα: 22χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε κολώνα της ΔΕΗ

Ένας 22χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε κολώνα της ΔΕΗ στην Πάτρα. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο από την Αρόη προς το Γηροκομείο της Πάτρας.

Δείτε επίσης: Θρίλερ δίχως τέλος στην Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της 20χρονης που κρεμάστηκε - «Βλέπουν» και εγκληματική ενέργεια οι Αρχές (video)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thebest, ο νεαρός πήγε στο σημείο με το αυτοκίνητό του και κρεμάστηκε από κολώνα της ΔΕΗ, χρησιμοποιώντας μία θηλιά. Το πτώμα εντοπίστηκε από περαστικούς που ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share