Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ δίχως τέλος στην Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της 20χρονης που κρεμάστηκε - «Βλέπουν» και εγκληματική ενέργεια οι Αρχές (video)

Πρόκειται για άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας

1 Αυγούστου 2022 08:06
Θρίλερ δίχως τέλος στην Αίγινα: Άφαντο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση της 20χρονης που κρεμάστηκε - «Βλέπουν» και εγκληματική ενέργεια οι Αρχές (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υποψίες γεννά η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας στην υπόθεση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, το πρωί της Κυριακής (31/7) στην Αίγινα. Με το συγκεκριμένο πρόσωπο η Μαρία είχε έντονες προστριβές.

Η μητέρα της είχε χωρίσει με τον πατέρα της και διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν βίαιος απέναντι της. Αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει το νεαρό κορίτσι και μεταξύ τους υπήρχαν εντάσεις για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στη μαμά της.

Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Μαρία σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Την περιγράφουν στο protothema.gr ως ένα δραστήριο παιδί, χαρούμενη, κοινωνική γεμάτη όνειρα για τη ζωή, ενώ δεν φαινόταν να έχει ανησυχίες και προβλήματα σε αυτή τη νεαρή ηλικία. Η 20χρονη μπορεί να έδειχνε χαρούμενη, όμως στο σπίτι της ζούσε δύσκολες καταστάσεις, που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Τα τελευταία λόγια της Μαρίας έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για ένα μήνυμα που απέστειλε η νεαρή κοπέλα λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη από τη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της. «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», έγραψε στην κολλητή της φίλη λίγες ώρες πριν την τραγωδία που όπως όλα δείχνουν πρόκειται τελικά για αυτοχειρία.

Tο χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί-εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

Δεν άφησε σημείωμα

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share