Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Ανείπωτη τραγωδία

31 Ιουλίου 2022 12:33
Σοκ στην Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 30 Ιουλίου στην Αίγινα, όπου μια 20χρονη κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της. Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ημέρες 47χρονος αυτοκτόνησε στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το saronicmagazine.gr η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά αργά το βράδυ στο μαγαζί - εστιατόριο, το οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Μαρτυρίες από το εργασιακό της περιβάλλον αναφέρουν ότι μέχρι την ώρα που σχόλασε ήταν σε καλή και ευδιάθετη κατάσταση και τίποτα δεν προοικονομούσε το τραγικό συμβάν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στο άκουσμα ότι η Μαρία αυτοκτόνησε.

Σοκ στην Αίγινα - 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να δώσει ένα τέλος στη ζωή της, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Πηγές του saronicmagazine.gr αναφέρουν ότι υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και οι αρχές ερευνούν το περιστατικό διεξοδικά. Φως για αρχή στο μυστήριο θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Το Σάββατο το βράδυ το καφέ μπαρ που εργαζόταν η 20χρονη έμεινε κλειστό, σε ένδειξη πένθους μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share